Reflektor

Šta to čine štetočine: "Hladno pivo" novim singlom najavljuje slavljeničku turneju sa 35 koncerata

Komentari

Autor: Euronews Srbija

08/04/2022

-

16:29

Šta to čine štetočine: "Hladno pivo" novim singlom najavljuje slavljeničku turneju sa 35 koncerata
Šta to čine štetočine: "Hladno pivo" novim singlom najavljuje slavljeničku turneju sa 35 koncerata - Copyright Roberto Pavić

veličina teksta

Aa Aa

Nakon dve zaključane pandemijske godine, "Hladno pivo" napokon kreće na svoju novu koncertnu turneju. Za zagrejavanje, popularni bend je predstavio novi singl "Štetočine".

"Štetočine" su se rodile na jednoj probi, ali im je trebalo dve godine da zazvuče ovako moćno i sočno, a spot je snimljen režiji Radislava Jovanova Gonza, navodi se u saopštenju.

"Štetočine su svi oni koji maštaju da zbog strasti, žudnje za adrenalinom i avanturom prekinu lagodnu rutinu stalne veze. Štetočine sanjare o begu dok su istovremeno i zadovoljni osećajem sigurnosti koji im pruža topli dom i porodica. Štetočine su uvek nezahvalni i sebični gadovi.  Štetočine su i nova pesma Hladnog piva uz koje se fino mrda bokovima i troše glasne žice. Štetočine su zbog svega navedenog idealna pesma za najavu turneje koja slavi 35 godina Hladnog piva sa 35 koncerata", poručuju iz "Hladnog piva".

Gde se može "Hladno pivo" videti u narednim mesecima, zainteresovani mogu pratiti na zvaničnoj Fejsbuk stranici ovog benda, koja se sa novim datumima redovno ažurira.

Preporuka za vas

Mile Kekin: "Hladno pivo" na Tašu uz najveće hitove i gudače, želim nakon ove prisilne pauze pevati do zore ili dok nas ne poteraju s bine
Mile Kekin sa Exita poručuje: Ovo je kao da te je iz najdubljeg sna probudila najbolja žurka u životu
Mile Kekin za Euronews Srbija: Da nije bilo humora i društva prolupao bih skroz naskroz u pandemiji

Komentari (0)

Kultura