Reflektor

Još 72 sata do najvećeg Lovefesta do sada

Komentari

Autor: Promo

01/08/2022

-

14:37

Još 72 sata do najvećeg Lovefesta do sada
Još 72 sata do najvećeg Lovefesta do sada - Copyright Lovefest Promo/@matejazuks

veličina teksta

Aa Aa

Do najvećeg i jubilarnog petnaestog Lovefesta u Vrnjačkoj Banji ostalo je još samo tri dana, a sve je spremno za najspektakularniji događaj u godini. Ulaznice za jedan od najvećih regionalnih festivala su gotovo rasprodate, a još mali broj je moguće kupiti u svim poslovnicama Gigstixa, Tickets.rs, kao i putem sajta www.lovefest.rs.

Petnaesti Lovefest počinje 4. avgusta već u podne otvaranjem programa na već dobro poznatoj H2O bini na jednom od najvećih bazena u Srbiji. Na glavnu Fire binu dolaze velika svetska imena među kojima su Marco Carola, Jamie Jones, Joseph Capriati, Danny Tenaglia, William Djoko, Folamour, Kolsh kao i Sonja Mooner i Archie Hamilton. Jubilarno izdanje Lovefesta doživeće i spektakularnu završnicu, jer nas na legendarnoj Fire bini očekuje trosatni najjači svetski back to back set.

Promo

 

Čuveni zagrebački rok bend Hladno pivo otvoriće petnaesto izdanje festivala. Iste večeri na Live binu stižu i Kanda, Kodža i Nebojša. Kultni sastav Beogradski sindikat po prvi put dolazi na Lovefest u Vrnjačku Banju, a iste večeri nastupiće i omiljeni dvojac Lovefest publike Prti Bee Gee. Sada već internacionalno poznata muzička zvezda, Senidah ovog leta zatvara jubilarno festivalsko izdanje. Na Live bini te noći biće i spektakularni Zicer Inc.

Još 10 mesta u festivalskom kampu

Jubilarno izdanje Lovefesta obeležiće i veliko interesovanje za festivalski kamp, a budući da su mesta ograničena, veliki broj ulaznica već je rasprodat. Više informacija o kampu, lokaciji, kao i kako do ulaznica možete naći na sajtu www.lovefest.rs.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura