Poznati

Džejn iz Ohaja se povlači iz "Amerika ima talenat": Borba sa rakom zahteva svu moju energiju, utučena sam, ali još uvek imam snove

Komentari

Autor: Euronews Srbija

03/08/2021

-

16:13

Džejn iz Ohaja se povlači iz "Amerika ima talenat": Borba sa rakom zahteva svu moju energiju, utučena sam, ali još uvek imam snove
Džejn iz Ohaja se povlači iz "Amerika ima talenat": Borba sa rakom zahteva svu moju energiju, utučena sam, ali još uvek imam snove - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Džejn Marčevski (Jane Marczewski), devojka iz Ohaja koja je očara svet svojim pevanjem u šou programu "Amerika ima talenat" (America’s Got Talent), objavila je da se povlači iz takmičenja jer joj se zdravstveno stanje pogoršalo i da borba sa rakom zahteva svu njenu energiju i pažnju.

"Deliti svoje srce sa svetom bila je čast i ostvarenje snova. Moj pogled ovog leta bio je zapanjući. Bilo je pravo čudo gledati kako se bol kroz koji sam prošla pretvorila u lepotu, koja je naterala ljude diljem sveta da širom otovre oči", započela je Džejn iz Ohaha objavu na Instagram profilu, a potom dodala:

"Od audicije, moje zdravstveno stanje se pogoršalo i borba sa rakom zahteva svu moju energiju i pažnju. Žao mi je što moram objaviti da neću biti u stanju nastaviti takmičenje. Život ne dalje uvek predah onima koji to zaslužuju, ali to smo već znali".

Marčevski je potom zahvalila na podršci koju dobija, rečima da joj to mnogo znači, pa poručila:

"Ostanite sa mnom, uskoro će mi biti bolje. Planiram svoju budućnost, a ne zaostavštinu. Utučena sam, ali još uvek imam snove", poručila je talentovana Džejn.

Na prvom nastupu, na audiciji za popularni šou program Džejn je ispričala da su joj lekari dali samo dva odsto šanse da preživi jer je tumor zahvatio i pluća i jetru. Ali ona, kako je tada kazala, ne odustaje.

"Važno je da svi znaju da sam više od loših stvari koje mi se dešavaju. Imam dva odsto šansi da preživim, ali dva odsto nije nula. Dva odsto je nešto, i volela bih da ljudi znaju kako je to sjajno", rekla je Džejn, pa najavila da će izvesti pesmu koju je sama napisala pod nazivom "It's OK" koja govori o godini kada je sve bilo u redu.

Nastupom Džejn ili "Nightbirde" (Noćna ptica), kako je pseudonim pod kojim nastupila, bili su oduševljeni i publika i žiri. Jedan od članova žirija, Sajmon Kauel, poklonio joj je svoju "Zlatnu zujalicu" (Golen Buzzer) jer je devojka iz Ohaja bila posebna u svakom smislu.

Komentari (0)

Magazin