Poznati

Bivša "spajsica" Mel B: Bila sam emocionalno, fizički i finansijski zlostavljana

Komentari

Autor: Tanjug

13/03/2024

-

13:51

Bivša "spajsica" Mel B:  Bila sam emocionalno, fizički i finansijski zlostavljana
Bivša "spajsica" Mel B: Bila sam emocionalno, fizički i finansijski zlostavljana - Copyright AP/Joel C Ryan

veličina teksta

Aa Aa

Pevačica Melani Braun, najpoznatija kao bivša  članica grupe "Spice Girls", koja je bankrotirala pre nekoliko godina, nakon što je izašla iz nasilnog braka, napustila je Kaliforniju i vratila se kući u Lids u bungalov svoje majke.

Pevačica (48) kaže da je, dok je dok se osećala veoma moćno kao žena, bila u nemoćnoj situaciji nakon zlostavljanja, prenosi BBC.

Odluku da se vrati kući donela je dok su Spice Girls rasprodale turneju u Britaniji 2019. godine. Iako su nastupi bili profitabilni, Braun je morala da plaća sudske troškove i novac bivšem mužu Stivenu Belafonteu, za kojeg je tvrdila da ju je zlostavljao.

"Nisam bila samo emocionalno i fizički zlostavljana, bila sam i finansijski zlostavljana. Nisam shvatala da nemam toliko novca koliko sam mislila da imam. Tako da sam bukvalno morala da progutam ponos i živim sa svojom mamom", rekla je ona.

Belafonte, filmski producent, više puta je demantovao tvrdnje koje je pevačica iznela protiv njega.
Postigli su nagodbu van suda 2017. godine, a njihov razvod je okončan godinu dana kasnije.

Kao deo nagodbe, Braun je morala da plati Belafonteu paušalni iznos od 350.000 dolara plus 5.000 dolara mesečno kao izdržavanje za njihovu ćerku Medison.

Pevačica, koja je govorila o svom životu nakon zlostavljanja u svojoj knjizi "Brutally Honest" (u doslovnom prevodu "Brutalno iskreno") kaže da joj je povratak u Lids definitivno pomogao da stane na noge.

 

 

Braun je u februaru na Instagramu objavila da je nakon "krvavo napornog rada" koji je trajao više od pet godina konačno mogla da kupi svoj dom.

Komentari (0)

Magazin