Poznati

Kraljica Kamila u šali rekla da je petogodišnji princ Luis "prilično nestašan"

Komentari

Autor: Tanjug

22/03/2024

-

11:09

Kraljica Kamila u šali rekla da je petogodišnji princ Luis "prilično nestašan"
Kraljica Kamila u šali rekla da je petogodišnji princ Luis "prilično nestašan" - Copyright Chris Jackson/Pool Photo via AP

veličina teksta

Aa Aa

Britanska kraljica Kamila izjavila je da je petogodišnji princ Luis, najmlađe dete princa Vilijama i princeze Kejt, "prilično nestašan".

Ona je to rekla građanima tokom šetnje na ostrvu Man, prilikom kratkog razgovora sa jednom ženom koja se šetala sa svojim 15-nedeljnim blizancima Luijem i Oliverom, prenosi Skaj Njuz.

Žena je rekla da je kraljica prišla i dala komplimente za divnu plavu odeću njenih blizanaca rekavši da je lakše sa dečacima kada su mali.

"Princ Luis je prilično nestašan", rekla je u šali kraljica Kamila tokom razgovora sa majkom blizanaca. 

Da Luis ne mari mnogo za protokole, pokazao je još na platinastom jubileju kraljice Elizabete Druge, kada je privukao pažnju na sebe praveći smešne izraze lica. Takođe je majci, princezi Kejt zadavao glavobolju odbijajući da se smiri, a mesto ga nije držalo ni kad je seo u krilo svog dede, sadašnjeg kralja Čarlsa.

Fotografije nestašnog kraljevića tada su obišle društvene mreže i mnoge nasmejale.

Nakon tog događaja, roditelji su Luisa nešto ređe vodili sa sobom, a na Čarlsovom krunisanju bio je tek povremeno prisutan.

Inače, kraljica Kamila je na ostrvo Man došla kako bi uručila kraljevsko pismo kojim je administrativnom centru ostrva Daglasu zvanično dodeljen status grada.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin