Poznati

Zvezda filma "Đavo nosi Pradu" Stenli Tuči opisao svoju borbu sa karcinomom: Hranio sam se na cevčicu šest meseci

Komentari

Autor: Vera

07/09/2021

-

17:31

Zvezda filma "Đavo nosi Pradu" Stenli Tuči opisao svoju borbu sa karcinomom: Hranio sam se na cevčicu šest meseci
Zvezda filma "Đavo nosi Pradu" Stenli Tuči opisao svoju borbu sa karcinomom: Hranio sam se na cevčicu šest meseci - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Glumac, pisac, reditelj i gastronom Stenli Tuči objavio je da je pre tri godine saznao da ima rak, ali da je uspeo da se izleči.

U intervjuu za septembarski broj magazina Vera, Tuči je ispričao da je imao karcinom jezika i da je prošao više meseci lečenja zračenjem i hemioterapijom.

"Zakleo sam se da nikada neću raditi tako nešto, jer mi je prva supruga umrla od raka i bilo je užasno gledati je godinama kako se podvrgava tim tretmanima", rekao je Tuči.

On je sa prvom ženom Kejt Spet Tuči bio u braku 14 godina i dobio troje dece, pre nego što je umrla u aprilu 2009. Kasnije se oženio Felisiti Blant, sestrom glumice Emili Blant, s kojom ima dvoje dece. 

profimedia

Stenli sa pokojnom suprugom Kejt Spet Tuči

"Hranio sam se na cevčicu šest meseci", ispričao je Tuči, dodajući da su male šanse da će se kancer vratiti.

"Rak vas istovremeno čini uplašenijim i manje uplašenim. Osećam se mnogo starije nego pre nego što sam se razboleo, ali i dalje želim da idem napred i završavam stvari", dodao je glumac.

Ranije je za CBS Sandej ispričao da nikad neće prestati da tuguje za bivšom suprugom.

"Teško je i posle 11 godina. I dalje je teško i uvek će biti teško. Ali ne smete to da dozvolite. Ni ona nikada ne bi želela da se bilo ko od nas utapa u tugovanju i pušta da žalost prevlada našim životom. Ona to ne bi želela. Nije bila takva", rekao je Tuči.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Magazin