Poznati

Kraljevska porodica saopštila ime bebe princeze Beatris

Komentari

Autor: Huffington Post

03/10/2021

-

12:35

Kraljevska porodica saopštila ime bebe princeze Beatris
Princeza Beatris i Edoardo Mapelij Moci - Copyright EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

veličina teksta

Aa Aa

Princeza Beatris i njen suprug Edoardo Mapeli Moci otkrili su ime bebe koju su dobili 18. septembra. 

Par je objavio u petak preko naloga kraljevske porodice na Tviteru da se njihova ćerkica zove Sijena Elizabet Mapeli Moci.

Beba je rođena u Čelzi i Vestminster bolnici u Londonu i prvo je zajedničko dete Beatris i Edoarda, ali Mapeli Mozi ima i sina Kristofera Vulfa iz prethodne veze.

"Svi smo dobro i Vulfi je najbolji veliki bata Sijeni", stoji u postu objavljenom na kraljevskom nalogu na Tviteru, zajedno sa fotografijom otisaka stopala bebe.

Mapeli Moci je objavio istu sliku, uz objavu: "Naš zajednički život je tek počeo i jedva čekam da vidim sve fantastične stvari koje nas čekaju. Osećam tako mnogo ljubavi i zahvalnosti na mojoj divnoj ženi, bebi Sijeni i Vulfiju. Ove dane nikad ne želim da zaboravim. Ove nedelje mi je prijatelj rekao divnu izreku... da nam sa svakim detetom izraste celo novo srce".

Princeza Beatris je ćerka princa Endrjua i njegove bivše žene Sare Ferguson. Mapeli Moci i ona objavili su vesti o veridbi u septembru 2019. a venčali su se u julu prošle godine. Venčanju su, zbog pandemije, prisustvovale samo odabrane zvanice, među kojima i Kraljica Elizabeta i princ Filip koji je umro ove godine.

Priredila: S. R.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin