Poznati

Mik Džeger tvrdi da je uoči nastupa, upao na studentsku žurku i pevao karaoke

Komentari

Autor: USA Today

12/10/2021

-

08:00

Mik Džeger tvrdi da je uoči nastupa, upao na studentsku žurku i pevao karaoke
Mik Džeger tvrdi da je uoči nastupa, upao na studentsku žurku i pevao karaoke - Copyright Tanjug AP/Amy Harris/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Mik Džeger koji je trenutno sa ostatkom Rolingstonsa na turneji "No Filter" u Americi, podelio je s publikom u Nešvilu kako je proveo jedno veče u njihovom gradu.

Pevač koji je u julu proslavio 78. rođendan, ispričao je publici da  je veče pre koncerta "upao" na studentsku žurku u jednom baru i pevao karaoke.

"Posle smo svi jahali mehaničkog bika", ispričao je Džeger na sceni, prenosi USA Today.

Kao i na dosadašnjim nastupima na turneji, Stonsi su i u Nešvilu odali počast preminulom bubnjaru Čarliju Votsu, a tokom koncerta na video bimu publika je mogla da gleda njegove arhivske snimke i fotografije.

"Divno je videti sve ove Čarlijeve slike. Zajedno smo svirali 59 godina. Toliko uspomena stalo je u to vreme, a siguran sam da je to mnogo uspomena i za vas. Zato želimo da posvetimo ovaj nastup Čarliju", rekao je Džeger.

Sa Rolingstonsima trenutno svira Stiv Džordan, kom je blagoslov da sa njima krene na turneju, dao Vots lično.

Legendarni bubnjar kultnog sastava preminuo je 24. avgusta u 80. godini, a početkom avgusta je saopšteno da Vots neće krenuti na predstojeću američku turneju jer se oporavlja od medicinskog zahvata. 

Vots se pridružio Rolingstonsima 1963. godine i sa njima je svirao do svoje smrti.

Sa "Stonsima" je objavio 30 studijskih i 33 živa albuma, 29 kompilacija, 48 video albuma, 32 boks seta, bezbroj maksi singlova i singlova… Ušao je u Rokenrol hol slavnih i ovenčan silnim nagradama.

Na listi magazina "Rolingston", Čarli Vots je upisan na 12. mesto najboljih bubnjara svih vremena.

Vots i ostali članovi benda, Mik Džeger (78), Kit Ričards (77) i Roni Vud (74) odsvirali su više od 40 turneja i smatraju se jednim od najtrajnijih i najuspešnijih rok bendova na svetu.

Priredila: S. R.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin