Poznati

Maneskin nastupaju na koncertu legendarnih Rolingstonsa u Las Vegasu

Komentari

Autor: Euronews

30/10/2021

-

11:01

Maneskin nastupaju na koncertu legendarnih Rolingstonsa u Las Vegasu
Maneskin nastupaju na koncertu legendarnih Rolingstonsa u Las Vegasu - Copyright AP/Chris Pizzello, TanjugAP/Vianney Le Caer

veličina teksta

Aa Aa

Aktuelni pobednici "Evrovizije", italijanski bend "Maneskin", nastupiće 6. novembra kao predgrupa na koncertu legendarnih "Rolingstonsa" u Las Vegasu.

Članovi benda su ovaj nastup najavili gostujući u šou-programu američkog voditelja Džijima Falona, tokom kojeg su izveli novu pesmu "Mammamia" i obradu "Beggin".

Pevač Damijano David, basistkinja Viktorija de Andelis, gitarista Tomas Radi i bubnjar Itan Torkio, pre zakazanog nastupa u Las Vegasu, na stadionu koji prima 68.000 ljudi, održaće koncert 1. novembra u Los Anđelesu.

Karte za nastup u Los Anđelesu su rasprodate za manje od sedam dana, piše Euronews, a podsetimo da je ovaj italijanski stastav evropsku turneju rasprodao za samo dva sata.

Na zvaničnom Instagram profilu benda objavljeno je i nekoliko fotografija sa nastupa u pomenutoj emisiji.

Sastav "Maneskin" je sa pesmom "Zitti e Bueni" trijumfovao na ovogodišnjoj 65. "Evroviziji", a u međuvremenu su postigli planetarni uspeh sa preko 3 milijardi strimova na digitalnim servisima.

Četvorka iz Rima trebalo bi da se pojavi i na ceremoniji dodele evropskih MTV nagrada, koja je zakazana za 14. novembra u Budimpešti. Ovaj sastav je nominovan u tri kategorije: najbolji italijanski izvođač, najbolja rok izvedba i najbolja grupa.

Kako je ranije najavljeno, "Maneskin" bi trebalo u februaru ili martu da nastupe i u Beogradu.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin