Poznati

Vošington progovorio o incidentu na dodeli Oskara: U trenutku najvećeg trijumfa, budi oprezan. Tada đavo dolazi po tebe

Komentari

Autor: Variety

02/04/2022

-

19:25

Vošington progovorio o incidentu na dodeli Oskara: U trenutku najvećeg trijumfa, budi oprezan. Tada đavo dolazi po tebe
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Denzel Vošington progovorio je o incidentu koja se desila na dodeli Oskara, kada je Vil Smit udario šamar voditelju Krisu Roku, zbog šale koju je uputio njegovoj supruzi Džejdi Pinket Smit.

"Pa, postoji izreka: 'Kada te đavo ignoriše, onda znaš da radiš nešto pogrešno.' Đavo kaže: 'O ne, ostavi ga na miru, on je moj omiljeni.' Isto tako, kada đavo uđe u vas, to može biti zato što nešto želite pravilno da uradite. I iz bilo kog razloga, đavo se dočepao te situacije te noći", rekao je Vošington, prenosi Variety.

Vošington je viđen kako razgovara sa Smitom, i sa njegovom publicistom, tokom reklamnih pauza na dodeli Ostaka nakon što je Smit ošamario Roka jer se našalio na račun Džejde.

Tokom svog govora o priznanju za najboljeg glumca, Smit se zahvalio Vošingtonu i rekao da mu je Vošington rekao: "U trenutku svog najvećeg trijumfa, budi oprezan. Tada đavo dolazi po tebe".

Smitovo javno ometanje zbog šamara pretvorilo se u najveću krizu u njegovoj karijeri. Akademija filmske umetnosti i nauke pokrenula je istragu o napadu ove nedelje, a Smit je u petak podneo ostavku na članstvo u Akademiji.

"Lista onih koje sam povredio je duga i uključuje Krisa, njegovu porodicu, mnoge moje drage prijatelje i voljene, sve prisutne i globalnu publiku", rekao je Smit u saopštenju u petak. "Izneverio sam poverenje Akademije. Ostalim nominovanim i pobednicima sam oduzeo priliku da slave i budu slavljeni zbog svog izvanrednog rada. Srce mi je slomljeno."

Na svom prvom stand-up nastupu od šamara, Rok je govorio o incidentu u Bostonu, rekavši da još  "obrađuje ono što se dogodilo" i da će o tome u potpunosti govoriti kasnije.

"Nemam mnogo šta da kažem o tome šta se dogodilo, pa ako ste došli da to čujete, imam celu emisiju koju sam napisao pre ovog vikenda", rekao je Rok u emisiji u sredu uveče. "Još obrađujem ono što se dogodilo. Dakle, u nekom trenutku ću pričati o tome. I biće ozbiljno i smešno."

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin