Poznati

Maneskin u finalu Evrovizije izvodi novu pesmu "Super Model"

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

14/05/2022

-

20:06

Maneskin u finalu Evrovizije izvodi novu pesmu "Super Model"
Profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Prošlogodišnji pobednici Evrosonga bend Maneskin objavio je novi singl "Supermodel" koji će premijerno izvesti večeras u finalu pesme Evrovizije.

Producent pesme je čuveni Maks Martin koji je sarađivao sa velikim imenima kao što su The Weeknd, Coldplay, Ledi Gaga i drugi.

"Supermodel" je inspirisana mnogim ličnostima koje su članovi grupe sreli tokom njihovog boravka u Los Anđelesu:

"Bili smo iznenađeni ali i zaintrigirani kako ljudi tamo brinu o poznatosti i statusu, odnosno koliko su opsednuti izgledom i vezama koje imaju sa poznatima. Počeli smo razmišljamo na tu temu i zamislili misterioznu supermodel devojku. Ona je stvarno kul, zabavna i veoma društvena, ali u stvarnosti je problematična, krije tugu i zavisnost. Na neki način je voliš, zato što ona zna kako da se zabavlja, ali istovremeno, želiš da je izbegneš, zato što će te uvaliti u nevolju", izjavili su članovi grupe.

Måneskin će otpočeti svoju Loud kids turneju 31. oktobra po Americi, a prvi koncert je već rasprodati Sijetl, nakon koga odlaze u takođe rasprodati Njujork, San Francisko, Atlantu i Vašington, a kraj ovog dela turneje je rezervisan za Los Anđeles. Nakon toga grupa se vraća u Evropu, tokom 2023. godine na već rasprodatu turneju, koja uključuje O2 arenu u Londonu, Accor arenu u Parizu i Mercedes-Benc arenu u Berlinu.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin