Poznati

Šefovi Bonda traže i dalje zamenu za Danijela Krejga: Rege Džin Pejdž glavni favorit, bar prema kladionicama

Komentari

Autor: Euronews

21/06/2021

-

18:15

Šefovi Bonda traže i dalje zamenu za Danijela Krejga: Rege Džin Pejdž glavni favorit, bar prema kladionicama
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Danijela Krejga kao Džejms Bonda, bioskopska publika gledaće poslednji put u filmu "Nije vreme za umiranje/No time to die", čija je premijera zbog pandemije više puta odlagana i novi datum premijere zakazan je za 8. oktobar.

Iako se prošle godine uveliko pričalo da "mandat" najpoznatijeg tajnog agenta na svetu pripasti Tomu Hardiju, britanski mediji sada pišu da je među favoritima glumac Rege Džin Pejdž (31), nekadašnja zvezda serije "Bridžerton".

Kako prenose ostrvski mediji, Pejdž prema kladionicama vodi i prvi je favort za narednog Bonda.

Iz kompanije za klađenje i kockanje "ledbrouks" kažu da je britanski glumac, poreklom iz Zimbabvea, daleko ispred konkurencije, kao i da "postoji velika šansa da su šefovi Bonda pronašli zamenu za Krega Dejvida".

Pejdž se nedavno oglasio u medijima povodom priča o glavnoj ulozi u čuvenom filmu i za "Holivud reporter" rekao:

"To nema veze sa mnom, nisam razgovarao ni sa kim o tome. Ljudi pričaju o tome. Polaskan sam, ali to je samo igra", rekao je glumac.

Nakon poslednjeg dela sage o Džejmsu Bondu i objave da Danijel Krejg neće više tumačiti najpoznatijeg špijuna na svetu, počela su nagađanja ko će postati novi Bond 007.

U trci za ulogu agenta 007, mediji su ranije navodili, da se nalaze zvezda serije "Igre prestola" Ričard Maden, Edris Elba, ali i Džejms Norton.

Međutim, i glumac Luk Evans važio je u jednom momentu za glavnog favorita, a sam je govorio da bi rado prihvatio izazov i zamenio Krejga u smokingu.

Holivudska štampa ranije je pisala da postoje i ideje da Krejga zameni žena u ulozi agenta 007. Jedno je sigurno, Danijela nećemo gledati u novom nastavku, bar ne u ulozi tajnog agenta, možda iza kamere kao reditelja.

Komentari (0)

Magazin