Poznati

Dženifer Aniston: Bred Pit i ja smo dobri prijatelji

Komentari

Autor: Daily Mail

24/06/2021

-

22:18

Dženifer Aniston: Bred Pit i ja smo dobri prijatelji
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Dženifer Aniston konačno se oglasila povodom glasina da je obnovila svoju romansu sa bivšim mužem Bredom Pitom.

"Bred i ja smo drugari, prijatelji... I razgovaramo", rekla je ona u emisiji Sirijus XM, prenosi Dejli mejl.

U septembru prošle godine bivši supružnici su učestvovali u humanitarnom virtuelnom čitanju kultnog filma Šona Pena "Fast Times At Ridgemont High", a Aniston je sada izjavila da je uživala u tome.

"Bilo je jako zabavno! Nije bilo ni najmanje čudno, osim što su možda neki želeli da bude tako ili pretpostavljali da će tako biti. Bilo je zabavno i bilo je u dobru svrhu", rekla je ona.

Kako su se rastali Džen i Bred

Kraj njihovog braka poklopio se sa susretom Pita i njegove sada već bivše supruge Anđeline Džoli na setu filma "Gospodin i gospođa Smit", što je podstaklo glasine da je do njega došlo zbog prevare.

Međutim, glumac je za magazin "Parejd" 2011. izjavio da je osećao da ne živi interesantan život.

"Postalo mi je jasno da pokušavam da pronađem film o interesantnom životu, a da ga ja sam ne živim. Mislim da je moj brak doprineo tome. Pokušaji da se pretvaram da je brak bio nešto što nije", rekao je tada.

Dodao je i da je "zadovoljan" time kakav je odnos izgradio sa Džoli.

"Zadovoljan sam što sam napravio prave izbore i pronašao ženu koju volim, Endži i što sam izgradio porodicu koju toliko volim. Porodica je rizična avantura, jer što je veća ljubav, veći je i gubitak... Ali ja pristajem na to", rekao je Pit.

Međutim, nakon što su mnogi njegov odgovor protumačili kao prebacivanje krivice na Aniston, on je objavio zvanično izvinjenje bivšoj ženi.

profimedia

 

"Žao mi je što je to interpretirano tako. Džen je izuzetna, darežljiva i urnebesna žena koju je lako voleti i koja mi je ostala dobra prijateljica. To je važan odnos koji izuzetno cenim. Nisam hteo da kažem da je Džen dosadna, nego da sam ja postao dosadan sebi i to je moja odgovornost", rekao je on.

Nakon toga, Aniston se udala za Džastina Teroa, ali su se razišli posle dve godine.

Iako kaže da nije sigurna da li je brak zaista za nju, priznala je da se nada da će pronaći novog partnera.

"Brak mi nije na radaru. Zainteresovana sam za to da nađem fantastičnog partnera i jednostavno živim divan život i dobro se provodim s nekim. To je sve čemu se nadam. Ne mora da bude uklesano u kamen i u pravnim dokumentima", rekla je glumica.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Magazin