Poznati

Amber Herd dobila ćerku: Nadam se da će jednom biti normalno da ne morate želeti prsten, da biste imali kolevku

Komentari

Autor: CNN

04/07/2021

-

13:50

Amber Herd dobila ćerku:  Nadam se da će jednom biti normalno da ne morate želeti prsten, da biste imali kolevku
Amber Herd - Copyright AP/Alberto Pezzali

veličina teksta

Aa Aa

Glumica Amber Herd dobila je ćerkicu preko surogat majke i dala joj ime Una Pejdž (Oonagh Paige), prema vili iz keltske mitologije i svojoj pokojnoj majci, prenosi CNN. 

Herd je potvrdila vesti putem Instagrama i podelila fotografiju sa ćerkicom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

"Toliko sam uzbuđena što mogu sa vama da podelim ove vesti. Pre četiri godine sam odlučila da želim da imam dete. Želela sam da to uradim pod svojim uslovima. Sada poštujem to što mi žene tako radikalno razmišljamo o jednom od najvažnijih činilaca naše sudbine na ovakav način. Nadam se da ćemo doći do trenutka u kom će biti normalno da ne morate da želite prsten, da biste imali kolevku", napisala je Herd.

Glumica je od januara 2020. u vezi sa direktorkom fotografije Bjankom Buti, ali je prema pisanjima američkih tabloida, ona je jedini roditelj male Une, budući da se na roditeljstvo odlučila i pre veze sa Buti.

Herd je izgubila majku Pejdž u maju prošle godine i na Instagramu je tada objavila da je taj gubitak teško podnela.

"Bila je najdivnija žena koju sam ikad poznavala. Teško je zamisliti, a još teže reći, ali sam zaista srećna što sam bila njena ćerka i što je njena svetlost kojom je sve nas obasjavala, pala na mene pre gotovo 34 godine", napisala je glumica.

Herd se razvela od bivšeg supruga Džonija Depa 2017. posle čega su usledile godine šokantnih međusobnih optužbi bivših supružnika, zbog kojih su i dan danas na sudu. 

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Magazin