Poznati

Stiven Dorf: "Crna udovica" deluje kao smeće, sramota me je u ime Skarlet Johanson

Komentari

Autor: Independent

06/07/2021

-

10:45

Stiven Dorf: "Crna udovica" deluje kao smeće, sramota me je u ime Skarlet Johanson
Stiven Dorf: "Crna udovica" deluje kao smeće, sramota me je u ime Skarlet Johanson - Copyright AP/Andrew Medichini, AP/Richard Shotwell

veličina teksta

Aa Aa

Holivudski glumac Stiven Dorf kritikovao je koleginicu Skarlet Johanson zbog uloga u Marvelovim filmovima, rekavši da ga je "sramota" u njeno ime, naročito zbog njenog novog filma "Crna udovica" (Black Widow).

Glumac trenutno promoviše svoj film "Embattled" koji govori o sinu čuvenog MMA borca, koji pokušava da prevaziđe očeva dostignuća, ali i da prekine porodični ciklus generacijskog sukoba i maltretiranja. 

"Još tražim dobre priče, jer ne želim da budem u 'Crnoj udovici'. To za mene deluje kao smeće. Kao loša video igra. Sramota me je zbog tih ljudi. Sramota me je zbog Skarlet", rekao je Dorf za britanski Independent.

On je dodao da uprkos pozamašnim platama koje glumci dobijaju u takvim filmovima, ne pada u iskušenje da i sam učestvuje u jednom.

"Siguran sam da je (Skarlet Johanson) dobila pet ili sedam miliona dolara, ali mene je sramota u njeno ime. Ne želim da budem u takvim filmovima. Zaista ne želim. Umesto toga, naći ću tog mladog reditelja, koji će biti sledeći Kjubrik i igraću za njega", rekao je glumac. 

Inače, Skarlet je navodno za ulogu u "Crnoj udovici" dobila 15 miliona i ima bogatstvo procenjeno na 165 miliona dolara, a zanimljivo je da je Dorf i sam igrao u Marvelovom filmu i to u adaptaciji Blejda sa Veslijem Snajpsom iz 1998. godine.

Pored kolega koji pristaju na uloge u superherojskim filmovima, na meti njegove kritike našli su se i Oskari.

"Ovogodišnja dodela Oskara bila je najneprijatnija stvar koju sam ikada gledao. Moj posao postaje velika glupost. Imate glumce koji nemaju projma šta rade. Imate reditelje koji nemaju pojma šta rade", smatra Dorf.

Glumac je dodao da je otpustio svoje agente kada su pokušali da ga odgovore od toga da pristane na ulogu u filmu Džona Votersa "Cecil B Demented", koji su domaći distributeri preveli kao "Otkačeni režiser". 

Ipak, priznaje da je nekada jurio velike projekte, kako bi zaradio novac.

"Ne volim da igram na previše sigurno. Za mene je Holivud uvek previše siguran. Kada mi je bio potreban novac, naravno, radio sam nekoliko nedelja na filmu u kom nisam želeo da budem. I ja volim novac, jer volim da kupujem stvari i volim umetnine i nekretnine", ispričao je on.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Magazin