Poznati

Kevin Spejsi negirao da je počinio seksualne napade, rekao da je slomljen

Komentari

Autor: Tanjug

13/07/2023

-

17:49

Kevin Spejsi negirao da je počinio seksualne napade, rekao da je slomljen
Kevin Spejsi - Copyright Tanjug/AP/Yui Mok/PA

veličina teksta

Aa Aa

Čuveni američki glumac Kevin Spejsi, na svedočenju u sudu u Londonu, negirao je da je počinio bilo kakve seksualne napade i rekao porotnicima da je "slomljen" optužbama.

Dvostruki dobitnik Oskara rekao je da ne može da veruje da mu je jedan od podnosilaca žalbe, koji tvrdi da ga je Spejsi napao u 12 navrata, "zabio nož u leđa", preneo je Rojters.

Spejsiju se sudi u sudu Sautvork kraun zbog desetak optužbi za seksualne prestupe nad četvoricom muškaraca, koji su imali između 20 i 30 godina, od 2001. do 2013. godine kada su delikti počinjeni u Britaniji. On se izjasnio da nije kriv po svim tačkama optužnice.

Njih četvorica su naveli da ih je Spejsi agresivno pipkao, a u jednom slučaju da su imali oralne seksualne odnose dok su bili u nesvesti, dok ga je tužilaštvo nazvalo "seksualnim nasilnikom".

Spejsi, koji je na sebi imao sivo odelo, belu košulju i svetlo plavu kravatu, ušao je u ložu za svedoke i negirao da je imao seksualni odnos bez pristanka ili da je bio agresivan.

Njegov advokat Patrik Gibs pitao ga je o vezi sa muškarcem, koji tvrdi da ga je glumac više puta napao tokom četvorogodišnjeg perioda početkom 2000-ih, na šta je Spejsi rekao: "Veoma mi se dopao. Dobro smo se provodili. Mnogo smo se smejali".

On je rekao da se odnos sa podnosiocem žalbe razvio tokom vremena i postao donekle seksualan, ali je negirao da je to bilo bez saglasnosti.

Takođe je rekao da nikada nisu imali seksualni odnos jer je on jasno stavio do znanja da nije želeo da ide dalje.

Spejsi je rečima "to se nikada nije dogodilo", negirao da je seksualno zlostavljao drugog muškarca, koji tvrdi da ga je glumac podvrgao tiradi seksualizovanih primedbi na dobrotvornom događaju u Londonu i da ga je okrenuo i bolno uhvatio njegovo međunožje kao "kobra".

Negirao je i navode trećeg podnosioca žalbe, koji je rekao da je glumac imao oralni seks dok je on bio u nesvesti u Spejsijevom stanu u Londonu krajem 2000-ih.

Spejsi se osvrnuo i na navode čoveka koji je naveo da ga je on drogirao pre navodnog napada, rekavši da su imali sporazumno lepo veče i da se možda on sada pokajao.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin