Poznati

Suđenje Kevinu Spejsiju: Muškarac svedočio da ga je glumac na prevaru namamio u svoj stan

Komentari

Autor: Tanjug

10/07/2023

-

14:56

Suđenje Kevinu Spejsiju: Muškarac svedočio da ga je glumac na prevaru namamio u svoj stan
Suđenje Kevinu Spejsiju: Muškarac svedočio da ga je glumac na prevaru namamio u svoj stan - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Na suđenju američkom glumcu Kevinu Spejsiju pred sudom u Londonu danas je saslušano svedočenje četvrtog muškarca, navodne žrtve seksualnog napada, a porotnici su preslušali razgovor koji je on dao policiji.

Muškarac, koji nije identifikovan, rekao je da je pisao Spejsiju i tražio savete u vezi sa svojom tek započetom glumačkom karijerom kada je bio u dvadesetim godinama života. Navodna žrtva je zatim naveo da ga je Spejsi nakon toga pozvao na pivo, što je on, naravno, prihvatio i da je tada bio uzbuđen što će se videti sa svojim idolom, preneo je Rojters. Svedok je istakao da je mislio da je reč o profesionalnom odnosu i da nije ni pomislio da je imalo bilo kakve veze sa seksom. 

Svedok je rekao da se sreo sa Spejsijem u centru Londona pre nego što su otišli ​​u glumčev stan, gde su "pili pivo, jeli ostatke pice i pušili malo kanabisa". 

On je zatim naveo da se probudio nakon što ga je Spejsi iskoristio za oralni seks dok je spavao i da mu je rekao da prestane, na šta mu je glumac rekao da ode i da ne govori nikome šta se dogodilo.

Spejsiju se sudi povodom desetina optužbi za navodne seksualne prestupe počinjene protiv četiri muškarca, tada starosti od 20 do 30 godina, a koji su naveli da se to dogodilo između 2001. i 2013. godine.

Spejsi (63) negirao je sve optužbe, a njegov advokat Patrik Gibs rekao je na početku suđenja da će porota čuti "proklete laži".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin