Poznati

Nastavljeno suđenje Kevinu Spejsiju: Poroti pušten snimak s optužbama na račun glumca

Komentari

Autor: Tanjug

04/07/2023

-

19:49

Nastavljeno suđenje Kevinu Spejsiju: Poroti pušten snimak s optužbama na račun glumca
Nastavljeno suđenje Kevinu Spejsiju: Poroti pušten snimak s optužbama na račun glumca - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Kevin Spejsi je navodno dva puta u jednom pabu poljubio muškarca i uhvatio ga za međunožje, dok mu je govorio da "bude kul", rečeno je danas u londonskom sudu.

Snimak razgovora neimenovanog muškarca sa policijom pušten je porotnicima u sudu tokom trećeg dana suđenja Spejsiju, koji se suočava sa 12 optužbi za seksualne prestupe, prenosi BBC.

Na snimku, muškarac objašnjava da je radio u kafiću kada je Spejsi ušao, seo pored njega na sofu i predstavio se.

On je rekao Spejsiju da se sastaje sa prijateljima u drugom pabu nakon što završi sa poslom, na šta mu je glumac navodno odgovorio: "Kul, možda te vidim tamo".

Kada je stigao u drugi pab, muškarac je čuo Spejsija kako ga doziva, međutim do kontakta je došlo tek kada je otišao do vešaiice na kojoj mu je stajao kaput. Tamo ga je Spejsi navodno zagrlio.

"U tom trenutku me je dva puta poljubio u vrat i uhvatio me za međunožje. Dvaput je rekao 'Budi kul, budi kul', tvrdi muškarac i dodaje da je glumca odgurnuo i rekao mu da "ne igra za taj tim".

Nakon toga, Spejsi je navodno "uspaničeno" izašao iz prostorije.

Spejsiju (63) se sudi za seksualne prestupe navodno počinjene protiv četiri muškarca, tada starosti od 20 do 30 godina, koji su se dogodili između 2001. i 2013. godine.

Spejsi je negirao sve optužbe, a njegov advokat je na početku suđenja rekao da će porota saslušati neke, kako je naveo, "proklete laži".  

Suđenje Spejsiju bi trebalo da traje oko četiri sedmice.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin