Poznati

Navodna žrtva Kevina Spejsija svedočila na sudu: "Njegovo ponašanje bilo je javna tajna u Londonu"

Komentari

Autor: Tanjug

03/07/2023

-

15:00

Navodna žrtva Kevina Spejsija svedočila na sudu: "Njegovo ponašanje bilo je javna tajna u Londonu"
Navodna žrtva Kevina Spejsija svedočila na sudu: "Njegovo ponašanje bilo je javna tajna u Londonu" - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Navodna žrtva seksualnog napada američkog glumca Kevina Spejsija, rekao je danas pred sudom u Londonu da je holivudski glumac pokušao da ga seksualno napastvuje, a da ga je zatim "više puta opipao".

Na sudu je danas prikazan snimljeni policijski razgovor sa prvom od navodnih žrtava, preneo je Rojters. Čovek je rekao da ga je Spejsi napao oko 12 puta u periodu od oko četiri godine početkom 2000-ih, kada su bili sami, na primer u kolima ili liftu.  

Navodna žrtva, koja se ne može identifikovati, navela je da ga je Spejsi jednom prilikom "toliko agresivno zgrabio za međunožje", kada ga je vozio na zabavu koju je priređivao pevač Elton Džon, da je zamalo slupao auto.  

Čovek je rekao da je Spejsijevo ponašanje javna tajna u Londonu, u kojem je radio više od jedne decenije u pozorištu Old vik.  Spejsiju (63) se sudi zbog desetak optužbi za seksualne prestupe počinjene protiv četiri muškarca, tada starosti od 20 do 30 godina, za koje kažu da su se dogodili između 2001. i 2013. godine.

Spejsi je negirao sve optužbe, a njegov advokat je rekao prošle sedmice na početku suđenja da će porota saslušati neke, kako je naveo, "proklete laži".  Suđenje Spejsiju bi trebalo da traje oko četiri sedmice.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin