Poznati

Britni Spirs o razvodu: Više nisam mogla da trpim bol

Komentari

Autor: Tanjug

19/08/2023

-

20:13

Britni Spirs o razvodu: Više nisam mogla da trpim bol
Britni Spirs o razvodu: Više nisam mogla da trpim bol - Copyright Tanjug/AP/Jordan Strauss

veličina teksta

Aa Aa

Pevačica Britni Spirs (41) obratila se fanovima nakon što je njen suprug Sem Ašgari podneo zahtev za razvod i navela da "više nije mogla da trpi bol".

Ona je u video objavi na Instagramu na kojem je prati 42 miliona ljudi rekla da je "malo šokirana", ali da nema nameru da objasni razloge za razvod, jer se to, kako kaže "nikoga ne tiče".

"Kao što svi znaju, Hesam i ja više nismo zajedno. Šest godina je dug period da budem sa nekim, tako da sam malo šokirana, ali nisam ovde da objasnim zašto jer to se iskreno nikoga ne tiče. Ali, iskreno, nisam više mogla da trpim bol", napisala je Spirs.

Ona se zahvalila prijateljima na porukama podrške.

Dodala je da bi volela da pokaže prave emocije, ali da je iz nekog razloga uvek morala da krije sopstvene slabosti.

Tanjug AP/Chris Pizzello

 

"Moj Instagram može izgledati savršeno, ali je daleko od stvarnosti i mislim da to svi znamo. Biću jaka koliko mogu i daću sve od sebe. Zapravo mi ide prokleto dobro. U svakom slučaju, prijatan dan i ne zaboravite da se nasmejete", poručila je Britni Spirs.

U zahtevu za razvod koji je Ašgari podneo u sudu u Los Anđelesu navode se "nepomirljive razlike", a dokumenti pokazuju da se par zapravo razdvojio pre oko tri nedelje, kao i da Ašgari traži finansijsku podršku od Spirs.

Par se venčao u junu 2022. godine, iste godine kada je ukinut kontroverzni pravni sporazum o starateljstvu koji je kontrolisao njen život od 2008, čime je pevačica povratila pravo raspolaganja svojom imovinom, procenjenom na 60 miliona dolara u to vreme.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin