Poznati

Rastali se Britni Spirs i Sem Ašgari

Komentari

Autor: People / Variety

17/08/2023

-

10:10

Rastali se Britni Spirs i Sem Ašgari
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Britni Spirs i Sem Ašgari rastali su se posle 14 meseci braka, saznaje magazin "People". Par, koji se upoznao 2016. na snimanju spota za Britninu pesmu "Slumber Party", venčao se u junu prošle godine u društvu 60 gostiju, među kojima su bili Dru Barimor, Madona, Paris Hilton i Selena Gomez.

Međutim, od marta ove godine počele su da kruže glasine o tome da par ima probleme u braku, što su Ašgarijevi predstavnici demantovali, iako su supružnici uslikani na različitim lokacijama bez venčanih burmi.

Kada se Spirs verila sa Ašgarijem, još je bila u sistemu starateljstva, u kom nije mogla da samostalno donosi velike životne odluke, bez saglasnosti svog oca i drugih staratelja. Međutim, u međuvremenu je uspela da se na sudu izbori za samostalnost. 

Svedočeći tada, Spirs je izrazila želju da se uda za Ašgarija i ima više dece, ali je rekla da to ne može da uradi, jer su njene finansije, kao i svi drugi aspekti njenog života, pod kontrolom njenih staratelja, među kojima i njenog oca Džejmija Spirsa.

U decembru 2021. godine, mesec dana nakon što je starateljstvo okončano, sudija je dao dozvolu Britni da sama potpisuje dokumente, što je značilo da može da sklopi svoj treći brak. 

Za prvog muža, Džejsona Aleksandra bila je udata samo 55 sati 2004. godine, posle čega su se razveli. U drugom braku sa plesačem Kevinom Federlajnom bila je od 2004. do 2007. godine i s njim dobila dvojicu sinova - Šona i Džejdena, nad kojima je nakon njihovog razvoda, sudskom odlukom starateljstvo dobio otac.

Variety piše da se Britni sada priprema za razvod od Ašgarija i da je angažovala advokatski "tim iz snova" među kojima je i Metju Rozengart, zastupnik uz čiju je pomoć stekla samostalnost.

Tabloid TMZ pisao je u junu 2022. da su Britni i Sem potpisali predbračni ugovor, koji podrazumeva da u slučaju razvoda Ašgari neće dobiti ništa od novca koji je Britni zaradila pre njihovog venčanja. 

Prema magazinu "Forbes", Britni Spirs ima bogatstvo od 60 miliona dolara, dok se Ašgarijev imetak procenjuje na jedan milion. Pre nekoliko meseci objavljeno je da će svetlo dana uskoro ugledati i prvi Britnini memoari, za čije je pisanje od izdavača dobila 15 miliona dolara.

Ni Spirs ni Ašgari nisu komentarisali vesti o razvodu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin