Poznati

Emili Bant odbija da bude na društvenim mrežama: Zaista ne moram da znam čime kolege peru zube

Komentari

Autor: Hollywood Reporter

23/07/2021

-

12:12

Emili Bant odbija da bude na društvenim mrežama: Zaista ne moram da znam čime kolege peru zube
Emili Blant - Copyright AP/Charles Sykes

veličina teksta

Aa Aa

Glumačka zvezda Emili Blant nedavno je zajedno sa Dvejnom Džonsonom, partnerom iz Diznijeve komedije "Avantura u džungli", govorila za Hollywood Reporter upravo povodom premijere ovog ostvarenja.

Ljupka i besprekorna Emili, koju je publika zavolela i u liku najpoznatije guvernanta na svetu ("Povratak Meri Popins"), govorila je u pomenutom intervjuu i na temu sveprisutnosti ljudi u virtuelnom svetu i zašto ona odbija da bude na društvenim mrežama.

"Oduvek sam volela tu neku mistiku kojom je obavijen glumac. Zaista ne moram da znam čime pere zube. Ne želim to da znam, više volim ljude koje je teško dokučiti", kazala je Emili Blant.

Pomenuta najnovija Diznijeva pustolovina naći će se i na velikom platnu pred domaćom publikom od 29. jula.  

Film je inspirisan poznatim tematskim parkom iz Diznilenda "Avantura u džungli" koji podrazumeva uzbudljivu avanturu krstarenja divljim rekama i borbu sa egzotičnim zverima. Kapetanu malog broda Frenku Volfu (Dvejn Džonson) ulazi u život i remeti mir  istraživačica Lili Hafton (Emili Blant). Ona dolazi iz Londona i  nagovara  ga da krenu divljim i nepredvidivim Amazonom u potragu za magičnim drvetom koje može isceliti sve, ali se i okrenuti protiv dobra ukoliko padne u ruke pogrešnih ljudi.

"`Avantura u džungli` dobro poznata pustolovina. To je jedna od originalnih parkova u Diznilendu, koju je zapravo dizajnirao Volt Dizni. Svi ga vole, ne samo zato što postoji već dugo, već zato što je to jedina vožnja u kojoj može uživati cela porodica. Možete da povedete bebu i baku, film u kojem čitava porodica može zajedno da uživa", kazao je reditelj Džama Kolet Sera.

Zanimljivo je da je u filmu korišćen španski jezik iz 16. veka, a takođe se može čuti zvuk Omagua jezika iz severozapadnog Brazila kako bi se što uverljivije dočarala amazaonska regija i divljina podneblja.

Komentari (1)

Gare

24.07.2021 17:34

Za mene je ona nezaboravna Rita Vrataski (Age of tomorrow)

Magazin