Tehnologija

Galaxy Unpacked Jul 2024: Otvori svoju priču

Komentari

Autor: PR

05/07/2024

-

11:08

Galaxy Unpacked Jul 2024: Otvori svoju priču
Galaxy Unpacked Jul 2024: Otvori svoju priču - Copyright Promo/Samsung

veličina teksta

Aa Aa

U susret događaju Galaxy Unpacked 10. jula, Samsung je objavio novi film na globalnom nivou kako bi predstavljanje novog poglavlja Galaxy AI tehnologije učinio još uzbudljivijim.

U nedavno objavljenom video snimku, vidi se više lica koja su osvetljena deliem svetlosti, simbolizujući otvaranje potpuno novog sveta i otključavanje novih mogunosti koje donose revolucionarne inovacije. Kroz kampanju, Samsung poziva fanove širom sveta da izađu iz okvira i uživaju u novim, jedinstvenim iskustvima.

Budite spremni za sledeću granicu Galaxy AI – koja nudi nove načine za ubrzanje kreativnosti, produktivnosti, komunikacije i još mnogo toga. Pogledajte video u nastavku kako biste videli na koji način Samsung otvara svet novih mogućnosti i budite sa nama kada najsavremenija inovacija zaživi. 

Novo poglavlje Galaxy AI je spremno. Ostanite uz samsung.rs za više informacija i pridružite nam se 10. jula na događaju Galaxy Unpacked.

Promo/Samsung

 

O kompaniji Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost transformativnim idejama i tehnologijama. Kompanija redefiniše svetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kućnih aparata, mrežnih sistema i memorije, sistemskih LSI, livnica i LED rešenja i pruža besprekorno iskustvo povezanosti, kroz svoj SmartThings ekosistem i otvorenu saradnju sa partnerima. Za najnovije vesti posetite Samsung Newsroom na news.samsung.com.

Komentari (0)

Magazin