Tehnologija

Uputstvo za čišćenje Epl proizvoda, hidrogen i izbeljivač ne treba koristiti

Komentari

Autor: Biznis insajder

19/07/2021

-

23:25

Uputstvo za čišćenje Epl proizvoda, hidrogen i izbeljivač ne treba koristiti
Uputstvo za čišćenje Epl proizvoda, hidrogen i izbeljivač ne treba koristiti - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Telefoni, prenosni računari i iPad uređaji tokom upotrebe mogu da nakupe prljavištinu, od mrlja otisaka prstiju preko mikroba do prolivene kafe. Bitno je da prilikom čišćenja ne koristite izbeljivač ili hidrogen peroksid.

Kompanija Epl objavila je uputstvo za čišćenje njihovih proizvoda pomoću kog svaki korisnik može da se informiše o načinima efikasnog čišćenja uređaja bez obzira da li se radi o Mac-u, iPad-u, iPhone-u, iPod-u, monitoru ili bilo kom eksternom uređaju, prenosi Biznis insajder.

Ne koristite sprejeve za čišćenje, sredstva za izbeljivanje, dezinfekciona sredstva, kao ni druga abrazivna sredstva. Sredstva za čišćenje nikako ne nanosite direktno na uređaj.

Izbegavajte vlažne maramice, peškire, papirne ubruse i tkanine od sličnih materijala koji za sobom ostavljaju sintetička vlakna.

Poželjno je da, dok čistite, isključite kako sam uređaj, tako i sve eksterne izvore napajanja.

Umesto toga, korisnici Epl-a treba da koriste krpu od mikrofibera ili Klorok maramice, 70 odsto izopropil alkoholne maramice ili 75 odsto etil alkoholne maramice i da izbegavaju preterano ribanje i vlaženje uređaja.

Komentari (0)

Magazin