Život

MOMI Crazy fish – restoran za sve ljubitelje najkvalitetnije ribe

Komentari

Autor: PR

01/12/2023

-

12:34

MOMI Crazy fish – restoran za sve ljubitelje najkvalitetnije ribe
MOMI Crazy fish – restoran za sve ljubitelje najkvalitetnije ribe - Copyright W Hospitality Group

veličina teksta

Aa Aa

U Beogradu nedavno je otvoren MOMI Crazy Fish – restoran čija je ponuda inspirisana najkvalitetnijom mediteranskom kuhinjom, a koji će sigurno predstavljati pravo uživanje za sve hedoniste. Jelovnik krasi širok spektar najsvežije ribe i morskih plodova, kao što su brancin, orada, grdoba, list, romb, zubatac, San Pjer, poznatiji kao kovač, čuvena riba iz Jadranskog mora.

MOMI Crazy Fish posluje u okviru W Hospitality Group i nalazi se na trenutno najeksluzivnijem mestu u gradu – Beogradu na vodi, u prizemlju Tržnog centra Galerija, a bašta sa najlepšim pogledom na reku nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

"Sa posebnom pažnjom smo vodili računa o svakom detalju i posebno nam je drago što su naši gosti počeli da prepoznaju trud i kvalitet. Možemo slobodno da kažemo da je MOMI Crazy Fish jedan od restorana najbolje mediteranske kuhinje u našem glavnom gradu i da će naši raznovrsni morski specijaliteti uz opuštenu i intimnu atmosferu, učiniti svaki dolazak nezaboravnim", poručio je tim MOMI Crazy Fish.

W Hospitality Group

 

Naravno, pored vrhunske divlje ribe i morskih plodova, oni koji se pre odlučuju za meso, moći će da uživaju u specijalitetima od jagnjećih kotleta, black angus mesa ili jednostavnog a vrhunskog filet mignon-a.

Ono što je nezaobilazno uz svaki kvalitetan obrok, jesu svakako dobra vina, a u asortimanu ovog restorana svako će pronaći odgovarajući ukus za sebe.

Enterijer restorana odiše prijatnošću i komforom, sa savršeno uklopljenim detaljima, ali i zastakljenom baštom sa najlepšim pogledom na reku. U ovom elegantnom ambijentu, očekuje vas vrhunska usluga i bogata ponuda, a ukoliko uživate u eleganciji i luksuzu, restoran MOMI Crazy Fish ispuniće sva vaša očekivanja.

Komentari (0)

Magazin