Život

Par iz Indije napravio svadbu u avionu kako bi izbegao mere protiv koronavirusa

Komentari

Autor: Euronews

24/05/2021

-

19:17

Par iz Indije napravio svadbu u avionu kako bi izbegao mere protiv koronavirusa
Par iz Indije napravio svadbu u avionu kako bi izbegao mere protiv koronavirusa - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Jedan par iz Inije navodno je unajmio avion kako bi u vazduhu održali venčanje sa više od 160 gostiju i time izbegli restrikcije uvedene zbog pandemije koronavirusa.

Video-snimak objavljen na društvenim mrežama pokazuje par i njihove goste u avionu. Snimak je navodno nastao u indijskoj državi Tamil Nadu, a baš ta država je nedavno uvela strože restrikcije, ograničavajući venčanja na 50 osoba, piše BBC.

Indijski vazduhoplovni zvaničnici pokrenuli su istragu, a osoblje koje se nalazilo u tom trenutku u avionu skinuto je sa dužnosti.

 

 

Portparol kompanije "SpiceJet" rekao je za "Indijan ekspres" da je Boing 737 bio iznajmljen za let iz Maduraia do Bangalorea za putovanje nakon venčanja. Dodao je da je klijent bio "jasno obavešten o kovid uputstvima i odbijen je zahtev za bilo kakvu aktivnost na letu".

Da podsetimo, Indija se suočava sa smrtonosnim drugim talasom koronavirusa koji je ubio najmanje 300.000 ljudi. Stručnjaci smatraju da bi pravi broj žrtava mogao da bude mnogo veći.

Bolnice i krematorijumi su bili prepuni u prethodnih nekoliko nedelja, što je dovelo i do nedostatka kiseonika.

Brojne porodice koje nisu mogle da priušte kremiranje, sahranile su svoje voljene na obalama reke Gang ili stavljajući tela u reku.

Komentari (0)

Magazin