Život

Dečak kome je Đoković poklonio reket: Rekao sam mu da se smiri, četiri sata bez prestanka sam ga bodrio

Komentari

Autor: Euronews Srbija, ESPN

19/06/2021

-

13:57

Dečak kome je Đoković poklonio reket: Rekao sam mu da se smiri, četiri sata bez prestanka sam ga bodrio
Dečak kome je Đoković poklonio reket: Rekao sam mu da se smiri, četiri sata bez prestanka sam ga bodrio - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Dečak iz publike kome je Novak Đoković nedavno poklonio reket nakon osvajanja Rolan Garosa, brzo je postao popularan na internetu zbog svoje reakcije. U intervjuu koji je dao nakon meča, rekao je da nije prestajao da bodri Đokovića nijednog trenutka.

Mališan po imenu Mateo se prosto izgubio od sreće kada mu je Đoković dao reket - počeo je da skače i raduje se svom neprocenjivom poklonu.

U ekskluzivnom intervjuu za meksički ESPN, Mateo je rekao da je osetio "emociju koju ne može da opiše" u trenutku kada mu je Đoković prišao, kao i da mu je vikao tokom celog meča da ne sme da izgubi samopouzdanje.

"Rekao sam mu: 'Smiri se, možeš ti to' i vikao sam tokom celog meča - četiri sata bez prestanka", izjavio je Mateo.

Dodaje i da nije sumnjao u Đokovića nijednog trenutka, naročito nakon što je pobedio Nadala u polufinalu.

"Gledao sam polufinale u kom je pobedio Nadala, 'kralja šljake'. Bio sam uveren da i u finalu može da pobedi, iako je izgubio prva dva seta", istakao je Mateo.

I sam Đoković mu se zahvalio na podršci, na konferenciji za medije nakon meča.

"Ne znam ko je dečak, ali sam ga čuo sve vreme. Bodrio me je kada sam gubio 2:0, čak mi je davao i savete tokom meča", rekao je Đoković.

Dodao je i da su mu Mateovi povici sve vreme bili u glavi.

"Sve vreme sam ga čuo, naročito kada sam izgubio prva dva seta. To me je ohrabrilo. Čak mi je davao i taktičke savete - rekao mi je da zadržim servis, i da idem na bekhend protivnika", objasnio je Đoković.

Komentari (0)

Magazin