Život

Putnik sa kruzera pao u vodu u Meksičkom zalivu, našli ga živog posle 15 sati

Komentari

Autor: BBC

26/11/2022

-

18:35

Putnik sa kruzera pao u vodu u Meksičkom zalivu, našli ga živog posle 15 sati
Putnik sa kruzera pao u vodu u Meksičkom zalivu, našli ga živog posle 15 sati - Copyright Pixabay, Prinskrin/Twitter/@USCGHeartland

veličina teksta

Aa Aa

Putnik koji je nestao sa kruzera u Meksičkom zalivu spasen je posle više od 15 sati u moru, saopštila je američka obalska straža.

Ovaj 28-godišnji muškarac bio je u sredu uveče u baru na brodu Carnival Valor sa svojom sestrom, ali se nije vratio nakon što je otišao do toaleta. Nekoliko spasilačkih ekipa pretražilo je područje i muškarac je konačno primećen u četvrtak uveče, oko 30 kilometara od obale Luizijane. Rečeno je da je u stabilnom stanju, prenosi BBC.

 

Poručnik Set Gros iz američke obalske straže rekao je da je čovek bio u vodi više od 15 sati  što je "apsolutno najduže za šta je čuo" dodao da je u pitanju "jedno od onih čuda za Dan zahvalnosti". 

Gros je rekao za CNN da se ovaj slučaj razlikuje od bilo čega što je video u svojoj 17-godišnjoj karijeri i da je srećan ishod „pokazuje volju za životom nešto o čemu morate da uzmete u obzir u svakom slučaju traganja i spasavanja”

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin