Život

Kako se osećati dobro u sopstvenom telu: Važan korak do samopouzdanja

Komentari

Autor: Promo

27/04/2023

-

12:17

Kako se osećati dobro u sopstvenom telu: Važan korak do samopouzdanja
Promo/Dejan Miličević - Copyright Promo/Dejan Miličević

veličina teksta

Aa Aa

Žene koje imaju samopouzdanje i samopoštovanje su obično one koje su svesne svojih vrednosti i svojih talenata. One su u stanju da se suoče sa izazovima i da se brane od negativnih uticaja okoline. Samopouzdanje i samopoštovanje su važne karakteristike koje se razvijaju tokom života i mogu biti poboljšane različitim metodama.

Iako je to normalno da ponekad osećamo da nam nedostaje samopouzdanja, važno je da znamo kako da se vratimo na pravi put. Jedan od načina da se osećamo bolje je nega. Kad brinemo o svom telu i koži, to može da nam pomogne da se osećamo bolje iznutra i spolja. Ovako svoju priču zapoćinje Sanja viši kozmetičar i estetičar, vlasnica kozmetičkog salona Beauty society, koja nam otkriva kako se žensko samopouzdanje neguje i čuva.

Promo/Dejan Miličević

 

 

Svaka žena danas je na bojnom frontu od jutra do mraka. Obaveze na poslu, problemi koji se danas stavljaju na teret žene kao da je dužna da sama rešava sve ono što se nameće kao normalno ili nenormalno.

U jednom haosu koji nas okružuje večina žena se prepusti, zapostavi. Mnoge se odlučuju za invaznivnu brzu metodu podmlađivanja koje samo trenutno vraćaju sjaj koji kratko traje.

Posmatram žene koje dolaze u Beauty society, ulaze haotično sa pitanjem koliko će trajati tretman jer ona mora već da planira odlazak dalje u obaveze. Gledaju sa nevericom, pričaju o problemima, suočene sa unutrašnjom tugom i željom da im se vrati sjaj da to vidi okolina. Da njihov unutrašnji glas kaže ŽIVA SAM!

Uvek savetujem prvo da uradimo negu lica, jedan od načina da se osećamo dobro u svojoj koži. Čišćenje lica uklanja nečistoće i ulja koja mogu da zapuše pore i dovedu do akni i drugih problema sa kožom. Takođe, hidratacija kože može da joj vrati sjajan i zdrav izgled.

To je, verujte mi, već vidljiv pomak, posle tretmana vidi se taj sjaj koji je nedostajao na početku tretmana.

Promo/Dejan Miličević

 

 

Briga o telu je takođe važna za povećanje samopouzdanja. Vežbanje i pravilna ishrana mogu učiniti da se osećate bolje u svom telu. Kada se osećate zdravo i u formi, obično imate više energije i pozitivniji stav prema sebi. Kozmetika nam takođe može pomoći da se osećamo bolje. Ne radi se samo o šminkanju i prikrivanju nedostataka, već i o naglašavanju naših najboljih osobina. Na primer, ako volimo svoje usne, možemo da ih naglasimo sjajem za usne. Uz pravu kozmetiku, možemo da se osećamo samouvereno.

Poželjno je da vodimo računa i o svom stilu i pojavi. Kada se oblačimo u ono u čemu se osećamo prijatno, to nam može dati samopouzdanje da pokažemo svoju pravu ličnost. Svi imamo jedinstven stil i ukus, i važno je da se osećamo dobro u svojoj koži. Uz to, kada se dobro osećamo, to se odražava na našu pojavu, stav i ponašanje. Vremenom shvatimo da ne postoji univerzalna definicija lepote, i da svi mi imamo jedinstvenu lepotu koju treba da proslavimo.

Promo/Dejan Miličević

 

 

 

Važno je napomenuti da samopouzdanje i samopoštovanje nisu samo o spoljašnjem izgledu. Ove karakteristike se najviše odnose na unutrašnje kvalitete osobe, poput inteligencije, hrabrosti, empatije i iskrenosti. Međutim, briga o svom izgledu može biti odličan način da se osećate bolje i da se motivišete da radite na sebi.

Sa dolaskom lepog vremena, nadolazi novo opterećenje svojim telom i izgledom. Nedostaje par kila manje, koža tela se opustila .

Dovoljan razlog da naše samopouzdanje padne. Krenemo da se krijemo iza široke garderobe, nemarne frizure, fali nam volja da se našminkamo.

Body Ballancer je napredni medicinski aparaturni tretman za telo koji poboljšava cirkulaciju, smanjuje celulit i detoksikuje telo. Ovaj tretman se sprovodi uz pomoć specijalizovanih aparata koji koriste pneumatiku i masažu za stimulaciju limfnog i cirkulatornog sistema. Kao vodeći kozmetički salon u gradu, Beauty Society sa zadovoljstvom nudi ovaj vrhunski tretman kako bi pomogao klijentima u postizanju idealne građe koju su oduvek želeli.

Promo/Dejan Miličević

 

 

Sesije sa Body Ballancerom obično traju u zavisnosti od planiranih rezultata i oblasti tela koja se tretira. Klijent nosi specijalnu odeću sa pneumatikom koja se naduvava da bi stvorila efekat masaže i stimulacije. Mogu se tretirati različiti delovi tela, uključujući noge, stomak, karlicu, leđa i ruke.

Tretman Body Ballancer pomaže u detoksikaciji tela, poboljšanju cirkulacije i smanjenju celulita. Ako klijenti žele optimalne rezultate, preporučuje se da se tretman primenjuje najmanje jednom nedeljno. Nakon samo nekoliko sesija, klijenti koji su isprobali Body Ballancer bili su zadovoljni vidljivim rezultatima.

Promo/Dejan Miličević

 

 

U Beauty Society-u, iskusni terapeuti su posebno obučeni da primenjuju ovaj tretman na najefikasniji mogući način. Njihovi klijenti su uvek u dobrim rukama.

Ako želite da eliminišete celulit, poboljšate cirkulaciju i postignete idealno telo, tretman @beauty_society_belgrade je za vas.

Za kraj Sanja uvek savetuje da se prepustite stručnom timu, opustite u salonu i uživate u životu.

Komentari (0)

Magazin