Život

Treće veče 35. Fashion Selectiona: Poznati svetski brendovi, moćne kolekcije i kupaći kostimi

Komentari

Autor: Euronews Srbija

18/05/2023

-

13:24

Treće veče 35. Fashion Selectiona: Poznati svetski brendovi, moćne kolekcije i kupaći kostimi
Promo/Saša Džambić - Copyright Promo/Saša Džambić

veličina teksta

Aa Aa

Treće veče 35. Fashion Selectiona u organizaciji modne agencije Select, održano je u saradnji sa hotelom Hyatt Regency u prepunoj Kristalnoj dvorani.

Nakon svetskih nedelja mode, i u Beogradu su prikazane kolekcije ekskluzivnih brendova Moncler, Bogner i Goldbergh koje je predstavila modna kuća Velvet Fashion. Publika je imala prilike da vidi vrhunske sportsko-elegantne modele , u kojima se žene i muškarci osećaju udobno, moćno, zavodljivo i sigurno u svakoj situaciji.

Usledila je revija dizajnerskog brenda Stasya kreatorke Tamare Šparović Kocić, koja se prvi put predstavila na Fashion Selectionu. Na reviji, praćenoj zvucima violina sastava Habanera Electric, prikazani su modeli za samosvesnu i samouverenu ženu. Ženstveni i elegantni modeli raznolikog kolorita, odela, haljine, kostimi, izazvali su buran aplauz publike u hotelu Hyatt Regency.

Na poslednjoj reviji treće večeri 35. Fashion Selectiona prikazane su kolekcije dizajnera Danijele Labović i njenog brenda kupaćih kostima Dach Swim, Gordane Boškić i brenda Miss Hoodie i Nemanje Pantelića.

Promo/Saša Džambić

 

Atraktivne devojke i aktuelna kolekcija za leto 2023. linije kupaćih kostima Dach Swim izmamili su uzdahe u gledalištu. Danijela Labović nije bez razloga nazvana najboljom dizajnerkom kupaćih kostima u Srbiji, s obzirom da je sinoć na reviji prikazana kolekcija izrađena od najkvalitetnijih materijala i izuzetno modernog i interesantnog dizajna.

Na reviji brenda Miss Hoodie prikazani su autentični i bezvremenski komadi, inspirisani životom i potrebama jedne žene. Kako se na reviji moglo videti, ovo su modeli u kojima će se svaka žena osećati sjajno, a poseban pečat reviji dale su iguane iz beogradskog Akvarijuma i tropikarijuma, koje su se prvi put pojavile kao deo asesoara na nekoj modnoj reviji.

Inspiraciju za svoju novu kolekciju GEO-Myastic Spice kreator Nemanja Pantelić pronašao je u filmu „Dina“, kao i u neizostavnim sajber elementima i futurističkom shvatanju modnog dizajna. Kao i prethodne, i ova kolekcija odeće odražava stil kreatora da kroz svoj autorski rad poveže sportski, street style i unikatnu odeću složenog kroja i izrade. Naglasak je, kao i uvek, na geometrijskim formama, kako u kroju, tako i u dezenima i aplikacijama, zbog čega i čitava modna linija ovog autora nosi naziv GEO dizajn.

35. Fashion Selection nastavlja se večeras u hotelu Hyatt Regency revijama Lindex, Gorim, Dan John, Paul Taylor, Aeronautica Militare i mladih dizajnera.

Komentari (0)

Magazin