Život

Modna revija "Patricija Pepe" u rezidenciji italijanskog ambasadora

Komentari

Autor: Euronews Srbija

27/05/2023

-

10:59

Modna revija "Patricija Pepe" u rezidenciji italijanskog ambasadora
Modna revija "Patricija Pepe" u rezidenciji italijanskog ambasadora - Copyright Fabrika

veličina teksta

Aa Aa

Ni veliko nevreme, ni blokiran Beograd, nisu sprećili veliki broj izuzetnih gostiju da prisustvuju pravom modnom spektaklu, ali i društvenom događaju, modnoj reviji "Patricija Pepe", u organizaciji “Fashion company”, agencije “Fabrika” I Italijanske Ambasade, koja je održana u Rezidenciji italijanskog ambasadora.

Gostima, među kojima su bili brojni ambasadori I ugledne zvanice poslovnog i javnog života, pred početak programa su se obratili Vesna Mandić, vlasnica Fabrike, Italijanski Ambasador Luka Gori i Manja Babović, direktorka marketinga “Fashion company” koja je oduševila sve prisutne.

Svi modeli u toku revije su bili ispraćeni aplauzom, jer je kolekcija "Patricija Pepe" bila u pravom smislu reči, modna poslastica.

Fabrika

 

Prepoznatljiv po minimalističkoj estetici s pomakom, brend "Patricija Pepe" je zasluženo stekao kultni status posle gotovo tri decenije postojanja na svetskoj modnoj sceni. Modeli su namenjeni samouverenim ženama koje istinski uživaju u modi, a zaštitni znak brenda the Fly postao je simbol besprekornog kvaliteta utkanog u svaki komad.

U novoj kolekciji dominiraju upečatljivi kolorit, lepršavi krojevi i laganiji materijali koji toplim prolećnim danima pružaju poseban šarm.

Kreativni tim brenda je minimalističku estetiku i svedenu formu udružio sa gotovo alhemijskom mešavinom zavodljivosti, ali i određene doze buntovništva.

Uz metalik nijanse koje su postale glavni aduti prolećne garderobe, ključne komade odlikuju atraktivni geometrijski prorezi, stvoreni za suptilno isticanje siluete.

Sponzori modne revije: LUŠTICA BAY, GORDA, hotel REGENT PORTO MONTENEGRO

Koktel: vino vinarije “100 žena” I “Gorda”

Za besprekoran izgled manekena su se pobrinuli: “Golden Rose”, studio lepote “Jasna” I frizer Bojan Nastasić

Komentari (0)

Magazin