Novosti

Nova atrakcija za fanove serije "Seks i grad": Za 23 dolara možete prenoćiti u stanu uređenom po meri Keri Bredšo

Komentari

Autor: CNN

06/11/2021

-

22:45

Nova atrakcija za fanove serije "Seks i grad": Za 23 dolara možete prenoćiti u stanu uređenom po meri Keri Bredšo
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Za fanove serije "Seks i grad“ koji su se bar ponekad zapitali kako je to biti u cipelama Keri Bredšo ili su čak zamišljali da i sami žive raskošnim načinom života poput ove junakinje, sada postoji šansa da to i saznaju.

Airbnb je, naime, objavio da će samo u novembru i to na dve noći (12. i 13. novembra) iznajmiti stan koji je uređen do detalja po ugledu na onaj u kom živi Sara Džesika Parker u hit seriji. 

Planetarno popularna serija "Seks i grad", kako se navodi, premijerno je krenula s emitovanjem pre 23 godine i zbog toga će i cena noćenja biti "samo" 23 dolara.

profimedia

 

"Sara Džesika Parker će dočekati goste, ali putem snimljenog videa i to u stilu jednog od prepoznatljivih monologa koje Keri izgovara u seriji, pre nego što ih prepusti da uživaju u `svom` fantastičnom stanu. Na pisaćem stolu možete napisati kolumnu zasnovanu na sopstvenom životu, pre nego što se bacite na krevet. Ako apsolutno morate pozvati svoje prijateljice, to možete učiniti i dok pregledate cipele složene u ormaru", prenosi CNN

U stanu je i čuveni garderober koji je, sudeći po objavljenim fotografijama, ispunjen haljinama, suknjama i modnim detaljima koji su spremni za isprobavanje.

profimedia

 

Unutrašnjost stana u kom Keri Bredšo živi je zapravo napravljena samo za potrebe snimanja, dok se spoljašnjosti zgrade, koja se u pojedinim kadrovima serije može videti, nalazi u Vest vilidžu. 

Stan koji će ovog novembra biti iznajmeljen nalazi se u njujorškoj Čelzi četvrti, a rezervacije će početi tačno u podne 8. novembra.

profimedia

 

Fanove ove serije uskoro očekuje nastavak pod nazivom "Upravo tako" (And Just Like That) i, kako je već pisano, u novim epizodama pojaviće se Keri (Sara Džesika Parker), Miranda (Sintija Nikson) i Šarlot (Kristin Dejvis), ali ne i Samanta (Kim Katral) zbog, kako su mediji već prenosili, loših odnosa između glumica Parker i Katral.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Putovanja