Novosti

Voz "Nostalgija" će kroz Mokru goru saobraćati i u zimskoj sezoni: Najavljeni i vanredni polasci za praznike

Komentari

Autor: Euronews Srbija

10/02/2023

-

15:13

Voz "Nostalgija" će kroz Mokru goru saobraćati i u zimskoj sezoni: Najavljeni i vanredni polasci za praznike
Voz "Nostalgija" će kroz Mokru goru saobraćati i u zimskoj sezoni: Najavljeni i vanredni polasci za praznike - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Turističko-muzejski voz "Nostalgija" saobraćaće i u zimskoj sezoni kroz predele Mokre gore, u susret predstojećim praznicima Danu državnosti i Sretenju.  Voz će prevoziti putnike od sutra do 19. februara na Šarganskoj osmici na relaciji Mokra Gora-Jatare-Mokra Gora, saopštilo je preduzeće "Srbija voz".

Polazak voza iz stanice Mokra Gora za Jatare je u 11.45 časova, a povratak  je u 12.25 časova, a ukoliko dođe do većeg interesovanja, "Srbija voz" će uvesti vanredni polazak ovog voza iz stanice Mokra Gora u 13.30 časova, i povratak iz stanice Jatare u 14.10 časova.

RINA

 

Turističko-muzejska železnica Šarganska osmica je graditeljsko remek delo koje prolazi najlepšim planinskim predelima Mokre Gore. "Nostalgija" saobraća uzanim kolosekom, sa preko pet mostova i 22 tunela, a putnici imaju priliku da uživaju u duhu prošlih vremena.

RINA

 

Cena vozne karte za vožnju "Nostalgijom" je 800 dinara za sve kategorije putnika. 

Karte se mogu rezervisati na brojeve O648295784 i 0648295785 i putem e-mail adresa: predrez@srbvoz.rs i rezervacija.karata@srbvoz.rs.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Putovanja