Tenis

Patrijarhova poruka Đokoviću: Od nevolja kroz koje prolaziš na Božić sutra će ostati samo bleda senka

Komentari

Autor: Euronews Srbija

06/01/2022

-

22:16

Patrijarhova poruka Đokoviću: Od nevolja kroz koje prolaziš na Božić sutra će ostati samo bleda senka
Patrijarhova poruka Đokoviću: Od nevolja kroz koje prolaziš na Božić sutra će ostati samo bleda senka - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić

veličina teksta

Aa Aa

Patrijarh SPC Porfirije poslao je poruku Novaku Đokoviću, u kojoj najboljem teniseru sveta čestita božićne praznike i ohrabruje ga zbog nevolja i iskušenja kroz koja prolazi u Australiji.

"Dragi Nole,
Od nevolja i iskušenja kroz koja prolaziš na Božić, dan sušte radosti, sutra će ostati samo bleda senka. Bog je veliki, a ti znaš ko si jer si rastao uz zvuk zvona sa Nemanjićkih zadužbina. Za tebe se, kao i ti za nas, mole milioni pravoslavnih Srba. Neka neprolazna toplina i ljubav vitlejemske pećine greje i snaži tvoje srce i dušu.
Mir božji - Hristos se rodi!", navodi se u poruci koju je patrijarh objavio na Instagramu.

 

 

Najbolji svetski teniser trenutno se nalazi u karantinu u Melburnu. Njemu nije dozvoljen ulazak u tu zemlju, iako je prethodno najavio učešće na gren slem turniru Australijen open (AO) jer je, kako je naveo, dobio medicinsko izuzeće. Po sletanju na aerodrom, međutim, srpskom teniseru nije dozvoljeno da uđe u državu. Sedam sati je trajala neizvesnost, a epilog je bio takav da mu je viza odbijena. Međutim, usled reakcije njegovog advokatskog tima, konačna odluka australijskih vlasti je odložena do ponedeljka.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Sport