Aktuelno

U nastavku akcije MUP-a pronađeno još 77 iregularnih migranata

Komentari

Autor: Fonet

05/11/2023

-

21:19

U nastavku akcije MUP-a pronađeno još 77 iregularnih migranata
U nastavku akcije MUP-a pronađeno još 77 iregularnih migranata - Copyright MUP Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Pomoćnik direktora policije Dejan Luković izjavio je da je u nastavku akcije koju Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) sprovodi na suzbijanju nelegalnih migracija pronađeno 77 migranata, 18 komada municije različitog kalibra, dva noža, četiri mobilna telefona i dva laptopa koji će biti predmet dalje obrade.

MUP Srbije

 

Luković je naveo da su u akciju uključeni svi resursi i sve jedinice MUP - Žandarmerija, Specijalna antiteroristička jedinica, Antiteroristička grupa Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata, Uprava za tehniku i uprave kriminalističke, granične i saobraćajne policije, preneo je MUP.

MUP Srbije

 

Istakavši da MUP nastavlja dalji rad, Luković je dodao da je u toku jedna opsežna akcija i da je pre sat vremena pronađeno lice iz jedne organizovane grupe krijumčara i ono će biti predmet dalje obrade, odnosno nastavlja se dalji rad na lociranju ostalih grupa koje se bave tim nedozvoljenim radnjama.

On je naveo da su u toku dana pronađena dva migranta u jednom objektu, a usluge smeštaja je pružala jedna porodica koja će biti procesuirana u skladu sa zakonom.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija