Aktuelno

Nastavljene akcije protiv krijumčara: Danas otkriveno 78 migranata, pasoši, radio stanica, telefoni i narkotici

Komentari

Autor: Euronews Srb ija

01/11/2023

-

17:50

Nastavljene akcije protiv krijumčara: Danas otkriveno 78 migranata, pasoši, radio stanica, telefoni i narkotici
Nastavljene akcije protiv krijumčara: Danas otkriveno 78 migranata, pasoši, radio stanica, telefoni i narkotici - Copyright MUP Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Pomoćnik direktora policije general policije Dejan Luković poručio je da Ministarstvo unutrašnjih poslova nastavlja rad na suzbijanju iregularnih migracija i da će uključiti sve resurse kako bi ova kriza stala i situaciju stavili pod kontrolu.

"Danas smo pretresom određenih lokacija pronašli ukupno 78 migranata, 210 pasoša, od toga 205 pasoša turskih državljana, jednu ručnu radio stanicu, dva telefona i manju količinu narkotičkih sredstava", naveo je Luković.

MUP Srbije

 

On je podsetio da migrantska kriza traje od 2015. godine i da je naša zemlja svim iregularnim migrantima pružila gostoprimstvo koje je zloupotrebljeno.

"I ako smo poštovali sve međunarodne konvencije i sva pravila, gostoprimstvo je zloupotrebljeno. Hoću još jednom da poručim da MUP nastavlja dalji rad, uključili smo i danas Helikoptersku jedinicu i nećemo se povući dok potpuno ne dovedemo situaciju pod kontrolu", naglasio je Luković.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija