Aktuelno

Džoniću i njegovim sinovima produžen pritvor još 30 dana

Komentari

Autor: Tanjug

19/11/2021

-

15:25

Džoniću i njegovim sinovima produžen pritvor još 30 dana
Facebook/Goran Dzonic, Euronews/Ljiljana Pavlović, MUP - Copyright Facebook/Goran Dzonic, Euronews/Ljiljana Pavlović, MUP

veličina teksta

Aa Aa

Viši sud u Nišu produžio je danas za još 30 dana pritvor Goranu Džoniću i njegovim sinovima osumnjičenim za učešće u ubistvu tročlane porodice Ðokić 26. septembra u selu Moravac kod Aleksinca.

Goranu Džoniću pritvor je produžen zbog opasnosti da će uticati na svedoke i zbog uznemirenja javnosti, a njegovim sinovima samo zbog uznemirenja javnosti, saznaje Tanjug.

Odluku je doneo sudija za prethodni postupak, a na nju oni imaju pravo žalbe krivičnom vanpretresnom veću u roku od tri dana.

Zbog sumnje da su učestvovali u ovom ubistvu pored Džonića pod istragom su i braća K.M. i A.M, kojima 30 dana pritvora još nije isteklo pošto su uhapšeni kasnije.

Sva petorica se sumnjiče za učešće u teškom ubistvu Gorana Ðokica, njegove supruge Gordane i njihove 25-godišnje ćerke Lidije, 26. septembra

Protiv njih istragu vodi Više javno tužilaštvo u Nišu, zbog sumnje da su izvršilikrivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

Istraga je zatvorena za javnost.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija