Aktuelno

Dečak (10) koji je jutros nestao kod Pećinaca izmislio otmicu, pronađen bez povreda brzo nakon prijave

Komentari

Autor: Euronews Srbija

25/01/2022

-

16:21 >> 17:22

Dečak (10) koji je jutros nestao kod Pećinaca izmislio otmicu, pronađen bez povreda brzo nakon prijave
Dečak (10) koji je jutros nestao kod Pećinaca izmislio otmicu, pronađen bez povreda brzo nakon prijave - Copyright Tanjug/Tara Radovanovic

veličina teksta

Aa Aa

Dečak V. J. (10), koji je nestao jutros oko 11 sati selu Karlovčić, u opštini Pećinci, izmislio je svoju otmicu, potvrđeno je za Euronows Srbija u policiji.

Kako su naveli, nestanak dečaka je prijavljen danas oko 12 sati, a policija ga je pronašla bez fizičkih povreda nakon intenzivnog traganja koje je trajalo oko sat i po vremena. 

"Možemo da kažemo da nije otmica u pitanju. Dečak je pronađen nepovređen vrlo brzo posle prijve", rečeno je iz MUP. 

Majka dečaka je na Fejsbuku uputila apel za pomoć kada je objavila fotografiju dečaka i napisala da je nestao, a za beogradske medije je, nakon što je dečak nađen, navela da je bio otet.

"Oteli su ga, držali u nekoj napuštenoj kući i tražili otkup. Sreća, pronašli smo ga živog i zdravog", rekla je ona za Telegraf, prenosi ovaj portal.

Majka dečaka je rekla da bi u policijskoj stanici u Pećincima trebalo da se sretne sa njim, i da je dečak pronađen u Deču, mestu nedaleko od Karlovčića.

Ona je, u izjavama za medije, između ostalog, navela da je dečak jutros krenuo u prodavnicu biciklom, ali do radnje nije stigao, kao i da je njegov bicikl pronađen je na jednoj ćupiji u selu i da su pored bili tragovi automobilskih guma. Takođe, Novosti su prenele i njenu izjavu u kojoj navodi da su se "slične situacije dešavale i ranije, da je dečak trošio novac i odlazio u susedno selo".

Policija utvrđuje okolnosti događaja, a o sučaju je obavešteno nadležno Tužilaštvo.

Komentari (0)

Srbija