Aktuelno

Uhapšene dve osobe iz Bačke Palanke, sumnja se da su ubedili ženu da je na nju bačena crna magija

Komentari

Autor: Euronews Srbija

23/02/2022

-

12:48

Uhapšene dve osobe iz Bačke Palanke, sumnja se da su ubedili ženu da je na nju bačena crna magija
Uhapšene dve osobe iz Bačke Palanke, sumnja se da su ubedili ženu da je na nju bačena crna magija - Copyright Tanjug/Dimitrije Goll

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru rasvetlili su prevaru i uhapsili R. J. (1997) i S. J. (1987) iz okoline Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo u saizvršilaštvu.

Oni se sumnjiče da su, od 20. januara do 13. februara ove godine, ubedili četrdesetosmogodišnju ženu iz okoline Bora da je na nju bačena crna magija i da im poštom pošalje zlatan nakit kako bi joj skinuli magiju, što je ona i učinila, saopšteno je iz Policijske uprave u Boru.

Kako se dodaje u saopštenju, sumnja se da im je žena dala još 1.278.500 dinara i 3.140 evra, kao i da su joj tražili još 2.000 evra nakon čega ih je policija pronašla i uhapsila.  U njihovom "audiju", u kaseti, pronađen je zlatni nakit.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

S obzirom na to da se sumnja da ima još oštećenih, ukoliko prepoznaju osumnjičene sa fotografija, pozivamo ih da dođu u najbližu policijsku upravu ili stanicu, ili da se jave na broj telefona 192.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija