Aktuelno

Jake policijske snage ispred Specijalnog suda: Očekuje se nastavak pripremnog ročišta grupi Veljka Belivuka

Komentari

Autor: Tanjug

05/07/2022

-

14:57

Jake policijske snage ispred Specijalnog suda: Očekuje se nastavak pripremnog ročišta grupi Veljka Belivuka
Jake policijske snage ispred Specijalnog suda: Očekuje se nastavak pripremnog ročišta grupi Veljka Belivuka - Copyright E-Stock/Aleksa Stanković, E-Stock agency

veličina teksta

Aa Aa

U Specijalnom sudu u Beogradu u 14.30 časova se očekuje nastavak pripremnog ročišta u procesu protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji se pripadnici potvrđenom optužnicom terete za pet ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Tanjug

Više marica u pratnji džipova Žandermerije je oko 13.15 časova stiglo u zgradu Specijalnog suda u Beogradu.

U zgradu Specijalnog suda stigli su i optuženi koji se brane sa slobode Vojislav Ðorđević i Slađana Sekulić sa svojim braniocima.

Došli su advokati Nikola Jokić, Nikola Ristović, Miljana Perendija, Jugoslav Tintor i mnogi drugi koji zastupaju optužene.

Pripremno ročište je počelo 13.juna kada je sudija razdvojila postupak u odnosu na Miljkovića jer se njegov, novi, branilac još nije upoznao sa predmetom i na Belivuka koji se žalio da mu nije dobro nakon čega su vraćeni u pritvor.

Na kraju prethodnog pripremnog ročišta sudija je spojila amiljkovićev predmet sa ostalim, dok je isto uradila i za Belivuka.

Pripremno ročište je prethodno odlagano tri puta.

Sud je nedavno potvrdio novu, drugu po redu, optužnicu protiv pripadnika ove organizovane kriminalne grupe kojom se terete za još dva ubistva - Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija