Aktuelno

U dve saobraćajne nesreće kod Leskovca sedmoro povređenih, auto udario i u sanitetsko vozilo

Komentari

Autor: Tanjug

10/07/2022

-

14:30

U dve saobraćajne nesreće kod Leskovca sedmoro povređenih, auto udario i u sanitetsko vozilo
Tanjug/Miloš Milivojević - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Na auto-putu kod leskovačke Male Kopašnice, usled neprilagođene brzine kretanja, došlo je do dva saobraćajna udesa, u kojima je povređeno sedmoro ljudi, saopštila je PU Leskovac.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu podneće krivične prijave protiv 26-godišnjeg državljanina Severne Makedonije, zbog sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, dok će za ugrožavanje javnog saobraćaja biće podneta prijava protiv 44-godišnjaka iz Beograda.

Kako se sumnja, mladić iz Severne Makedonije juče popodne se na auto-putu kod Male Kopašnice, upravljajući "pasatom" usled neprilagođene brzine kretanja, sudario sa teretnim vozilom.

Tom prilikom, on i još troje putnika u oba vozila zadobili su telesne povrede, saopštila je Policijska uprava Leskovac.

Potom je, nakon dolaska ekipe Hitne pomoći, došlo do još jedne saobraćajne nezgode, kada je Beograđanin upravljajući "tuksonom" takođe usled neprilagođene brzine kretanja, udario u zadnji deo sanitetskog vozila.

U toj saobraćajnoj nezgodi tri osobe su zadobile lake telesne povrede. Svi povređeni iz obe saobraćajne nezgode transportovani su i zbrinuti u Opštoj bolnici u Leskovcu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija