Aktuelno

Uhapšen muškarac u Beočinu, zatvorio se u stan sa ženom i detetom i pretio da će aktivirati bombu

Komentari

Autor: 021.rs

29/06/2021

-

21:16

Uhapšen muškarac u Beočinu, zatvorio se u stan sa ženom i detetom i pretio da će aktivirati bombu
Uhapšen muškarac u Beočinu, zatvorio se u stan sa ženom i detetom i pretio da će aktivirati bombu - Copyright Tanjug/Nataša Lazarević

veličina teksta

Aa Aa

Policija u Beočinu privela je 37-godišnjeg muškarca koji se danas posle podne zatvorio u stan sa ženom i bebom i pretio da će aktivirati bombu.

Kako saznaje novosadski portal 021.rs, žena i dete su dobro.

Na licu mesta, u zgradi u Ulici Kralja Petra I, pored policije, nalazila se i Žandarmerija, kao i ekipa za pregovore MUP-a, koja je pokušavala da Beočinca umiri i nagovori da se preda.

Kako se navodi, drama u Beočinu počela je tokom popodneva, a patrola policije je došla po dojavi da je ovaj tridesetsedmogodišnjak napao suprugu u stanu.

Nakon što su pokucali na vrata i predstavili se, on je odbio da otvori i zapretio da će aktivirati bombu ako se ne udalje.

Policija je blokirala zgradu, kao i okolinu, došla je i ekipa iz Novog Sada, a, prema saznanjima 021.rs, u razgovore je bila uključena i rodbina.

Nezvanične informacije iz policije govore da je muškarac od ranije poznat policiji i da su protiv njega podnošene prijave i zbog nasilja.

Tokom ove tročasovne drame niko nije povređen.

Komentari (0)

Srbija