Aktuelno

Novinar Vladan Radosavljević stradao nakon napada vlasničkih pasa na Kosmaju

Komentari

Autor: FoNet, tanjug

04/01/2023

-

21:57

Novinar Vladan Radosavljević stradao nakon napada vlasničkih pasa na Kosmaju
Novinar Vladan Radosavljević stradao nakon napada vlasničkih pasa na Kosmaju - Copyright Prinskrin/Youtube/PG Mreža

veličina teksta

Aa Aa

Novinar, medijski analitičar i jedan od osnivača Produkcijske grupe Mreža Vladan Radosavljević (62) tragično je preminuo, a njegova supruga Olga (58) teško je povređena nakon što su ih danas na Kosmaju napali i izujedali psi, potvrdila je FoNetu direktorka PG Mreža Lila Radonjić.

Radosavljević je bio novinar nekadašnjeg Studija B i direktor programa NTV Studio B. Jedan je od osnivača Produkcijske grupe Mreža, a jedno vreme bio je i direktor Medija centra.

Radosavljevića su pored vikendice na Kosmaju napala tri psa, a supruga Olga koju je pozvao u pomoć, teško je povređena prevezena je u Urgentni centar. Kako FoNet saznaje, ona će - s obzirom na okolnosti, vrstu i prirodu povreda - iz Urgentnog centra biti prebačena na Infektivnu kliniku radi dalje opservacije.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je, ne navodeći više detalja, potvrdilo da je u napadu na Kosmaju nastradao 62-godišnji muškarac, a da je njegova supruga teško povređena i prevezena u bolnicu.

U Veterini Beograd Tanjugu je rečeno da su tri psa koja su danas na Kosmaju izujedala čoveka koji je nakon toga preminuo bili su vlasnički psi sa jasnim dokazima o vlasništvu.

Tri psa su nosila ogrlice sa pločicama na kojima su bili ispisani brojevi telefona vlasnika. Kako je rečeno u Veterini Beograd, tri psa su izašla iz dvorišta kroz otvorenu kapiju u mestu Velika Ivanča, koje pripada G.O. Mladenovac, i napala muškarca i ženu koji su tuda prolazili.

Kako je Tanjugu rečeno u Veterini Beograd, jedan od pasa je rase staford, jedan je mešanac staforda i pitbula, a treći mešanac nejasnog porekla. Sva tri psa se nalaze u karantinu Veterine Beograd.

 

Komentari (2)

Popov sava

05.01.2023 10:21

Jadni ljudi.Sad će opet priče kako nije bitno to što su pitbuli i stafordi, već kako ih je vlasnik dresirao, te da su to dušice od pasa itd itd, a kad pogledate statistiku ona je neumoljiva - najveći broj napada sa fatalnim ishodom i teškim povredama su naneli psi upravo ove dve rase.No u mafijaškoj državi, ove rase su zaštićeni simboli, zato od ovog ništa na kraju biti neće...

R.R

05.01.2023 17:11

Za vlasnika pasa doživotna robija bez prava na odbranu i bez prava na žalbu i naravno konfiskacija cele imovine, e baš me zanima u kom pravcu će ići suđenje i sudstvo i krajnji ishod

Srbija