Aktuelno

Policija traga za osumnjičenim za zapuštanje i zlostavljanje ćerke (8), MUP objavio fotografiju

Komentari

Autor: Euronews Srbija

28/03/2023

-

09:36

Policija traga za osumnjičenim za zapuštanje i zlostavljanje ćerke (8), MUP objavio fotografiju
MUp Srbije - Copyright MUP Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova tragaju za Urošem P. (1985) iz Beograda zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza.

Policija apeluje na građane da, ukoliko ga prepoznaju sa fotografije, ili imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju, obaveste policiju na broj telefona 192 ili 011/2751-630.

Podsetimo, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu juče je juče je saopštilo da je 24. marta obavešteno od policijskih službenika da je žena prijavila nasilje od strane nevenčanog supruga, kao i da je u policijsku stanicu došla sa vidnim telesnim povedama. Tužilaštvo je naložio da se od oštećene uzme izjava, da se obavi detaljni lekarski pregled i da se odredi zadržavanje za muškarcem.

"Nakon informacije koju su tužilaštvo i policija dobili da se u stanu u Mirijevu, u kome je osumnjičeni živeo, nalazi i dete (2015.) čiji je otac osumnjičeni, dat je nalog da policijski službenici radi hapšenja učinioca krivičnog dela nasilno uđu u stan, obzirom da niko nije otvarao vrata. U stanu osumnjičeni nije zatečen, ali je pronađena devojčica starosti 8 godina", navodi se u saopštenju.

Devojčica je pronađena u jako teškom stanju, odmah je upućena na lekarske preglede i smeštena u Dom za nezbrinutu decu.

S obzirom na to da se osumnjičeni dao u bekstvo naloženo je raspisivanje potrage.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija