Aktuelno

Gašić: Ministarstvo će nastaviti da ulaže u bolje uslove rada svih pripadnika MUP

Komentari

Autor: Tanjug

08/06/2023

-

16:52

Gašić: Ministarstvo će nastaviti da ulaže u bolje uslove rada svih pripadnika MUP
Gašić: Ministarstvo će nastaviti da ulaže u bolje uslove rada svih pripadnika MUP - Copyright FOTO TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

veličina teksta

Aa Aa

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je danas rekonstruisani objekat MUP-a, SIV 2 u Novom Beogradu i istakao da će Ministarstvo nastaviti da ulaže u bolje uslove rada svih pripadnika kako bi se još efikasnije suočavali sa bezbednosnim izazovima i brinuli o sigurnosti svih građana Srbije. 

Gašić je objasnio da je renoviran parking, postavljene nove stražarske kućice, uređeno stepenište glavnog ulaza u zgradu, kao i prijavnica, navodi se u saopštenju Ministarstva.

FOTO TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

 

 

"U toku su završni radovi na renoviranju prostorija u kojima su smešteni pripadnici Sektora unutrašnje kontrole, a takođe je urađena i nova rasveta u celom objektu", rekao je ministar.

Gašić je naglasio da će zaposleni u SIV 2 dobiti i novu opremu kako bi još brže i efikasnije obavljali svakodnevne službene zadatke.

"Ulaganjem u opremu pripadnika MUP-a biće olakšan svakodnevni rad policije, a građani će biti zadovoljniji brzinom usluga koje im pruža MUP", istakao je ministar i naglasio da Ministarstvo teži modernizovanju policije kako bi pokazalo da brine o ljudima, njihovoj bezbednosti i imovini.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija