Društvo

Gužve na graničnim prelazima za teretnjake, čekanje i do šest sati

Komentari

Autor: Tanjug

02/09/2021

-

07:52

Gužve na graničnim prelazima za teretnjake, čekanje i do šest sati
Gužve na graničnim prelazima za teretnjake, čekanje i do šest sati - Copyright mup.gov.rs, amss.org.rs

veličina teksta

Aa Aa

Na graničnim prelazima od jutros najviše čekaju teretna vozila, a kako navode iz AMSS-a, najveća je gužva na izlaz iz zemlje gde se u proseku čeka od 60 do 360 minuta. Sa druge strane, u oba smera nema većih zadržavanja za putnička vozila.

Za teretnjake, najveća gužva je na graničnom prelazu Batrovci gde se na izlaz iz Srbije čeka 360 minuta, na Kelebiji nešto manje, 240, na Šidu 180, dok je za sada najmanja gužva na Horgošu gde je prosečno vreme zadržavanja oko sat vremena.

Iz AMSS-a dalje kažu da na ostalim graničnim prelazima nema većih zadržavanja.

Zbog radova izemna saobraćaja na pojedinim putnim pravcima

Od petka će se izvoditi radovi na pojačanom održavanju, na delu auto-puta između petlje Ruma i petlje Pećinci, kao i da će se u toku izvođenja radova saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom na desnom kolovozu auto-puta, smer Šid-Beograd.

Tanjug/Strahinja Aćimović

 

 

Zbog radova saobraćaj će biti izmenjen na državnom putu I A reda broj 1, na deonici petlja Predejane - petlja Vladičin Han, zbog radova na pregledu sistema tunelske opreme u tunelu Manajle.


Zbog radova će biti izmenjen i saobrćaj na državnom putu I A reda broj 1, na deonici petlja Grdelica - petlja Predejane, zbog radova na pregledu sistema tunelske opreme u tunelu Predejane.

"Oprez u vožnji zbog početka školske godine"

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upopzorio je danas da je neophodan poseban oprez u vožnji naročito u blizini osnovnih i srednjih škola.

profimedia

 

Kako se navodi saobraćaj se trenutno odvija bez zastoja i posebnih ograničenja a uslovi za vožnju će tokom dana biti uglavnom povoljni.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija