Društvo

Vučić apeluje na građane da se vakcinišu: Potrebno nam je još malo vremena da u potpunosti pobedimo koronu

Komentari

Autor: Tanjug

07/10/2021

-

14:37

Vučić apeluje na građane da se vakcinišu: Potrebno nam je još malo vremena da u potpunosti pobedimo koronu
Tanjug/Jadranka Ilić - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Aleksandar Vučić još jednom je danas apelovao na građane da pokažu disciplinu i da se vakcinišu, navodeći da je država već nabavila lekove koji su poznati kao najbolji u najrazvijenijim zemljama.

"Više od godinu i po dana borimo se protiv koronavirusa, i znam koliko je teško, i vama najstariji naši građani, i vama, momci i devojke, deco. Svima koji ste izgubili godinu i po dana boreći i za sebe i za svoje bližnje", rekao je Vučić u video snimku objavljenom na zvaničnom instagram nalogu "Budućnostsrbije".

On je zamolio sve građane da pokažu još discipline.

"I kada mene optužuju za to da kao država nismo uradili dovoljno, da nabavljamo lekove koji nisu odobreni...Želim da vas obavestim da smo nabavili i vakcine, koje u tom trenutku nisu bile odobrene, a zatim su sve odobrene od nadležnih svetskih, evropskih i domaćih institucija", rekao je Vučić.

On je istakao da je država već nabavila lekove koji su poznati kao najbolji lekovi i u najrazvijenijim zemljama, od Kadane do Australije.

"Nama je potrebno još malo vremena da u potpunosti pobedimo koronu i zato, vakcinišite se, disciplina pobeđuje", poručio je Vučić.

Komentari (1)

Srbija