Društvo

Umereni saobraćaj, više vozila moguće ka planinama

Komentari

Autor: Tanjug

04/01/2022

-

08:14

Umereni saobraćaj, više vozila moguće ka planinama
Umereni saobraćaj, više vozila moguće ka planinama - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

U Srbiji se danas očekuje umereniji intezitet saobraćaja, a povremene talase sa većim brojem vozila treba očekivati na najfrekventnijim graničnim prelazima, kao i na putevima koji vode ka planinama i zimskim centrima, saopštio je AMSS.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila. Zbog novogodišnjih i božićnih praznika očekuje povećan intenzitet saobraćaja na autoputu Miloš Veliki.

Prema informacijama Uprave granične policije, nema zadržavanja na graničnim prelazima.

Magla smanjuje vidljivost na auto-putu E-75

Na auto-putu E-75, u zoni tunela Manajle, zbog pojave magle smanjena je vidljivost na 100 metara, rekli su iz Javnog preduzeća Putevi Srbije.

Od petlje Leskovac Centar do petlje Grdelica ima mestimično magle i vidljivost je smanjena na 100 metara, a od petlje Grdelica do petlje Vranje na 50 metara. Na auto-putu E-80, petlja Bela Palanka - petlja Pirot, kao i u zonama tunela Sarlah i Bancarevo, vidljivost je zbog magle smanjena na 100 metara.

Iz Puteva Srbije savetuje maksimalan oprez pri vožnji i moli učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura i na putnim objektima preko reka.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija