Društvo

U kilometarskim kolonama vozila na Batrovcima čekaju i do 10 sati na izlaz iz Srbije

Komentari

Autor: Tanjug

09/01/2022

-

22:38

U kilometarskim kolonama vozila na Batrovcima čekaju i do 10 sati na izlaz iz Srbije
Tanjug/Miloš Milivojević - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Na graničnom prelazu Batrovci kolone vozila koje čekaju na izlazak iz zemlje duge su po više kilometara, a prema izjavama vozača, oni u koloni čekaju sedam ili osam sati.

U znak protesta, vozači svakih nekoliko minuta trube. Prema rečima vozača, kolona se u nekim trenucima protezala od naplatne rampe u Šidu koja je udaljena sedam kilometara.

Ekipa Tanjuga uverila se da je kolona, u trenutku kada je tuda prolazila, dugačka 5,5 kilometara. Međutim, prema izjavama očevidaca, ta kolona se tokom dana protezala od isključenja za Šid, što je osam kilometra daleko od graničnog prelaza Batrovci.

Takođe, neki od njih tvrde da su u koloni već 10 sati, ogorčeni su, pogotovo oni sa decom i ističu da za to vreme nisu mogli da odu ni do toaleta.

Njihove muke neće prestati kada pređu srpsku granicu, jer je međuprostor između srpskog i hrvatskog graničnog prelaza u potpunosti ispunjen vozilima.

Na istom graničnom prelazu, u suprotnom smeru, iz Hrvatske za Srbiju, na granici nema čekanja, jer gotovo da nema vozila.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija