Društvo

Humanitarna akcija Nurdora: Slanjem SMS-a i uplatom na žiro račun pomažete izgradnju roditeljske kuće u Beogradu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

12/12/2022

-

11:47

Euronews

veličina teksta

Aa Aa

Gotovo svakog dana jedno dete u Srbiji oboli od raka, a svake nedelje jedno dete izgubi bitku sa ovom opakom bolešću. Unapređenje kvaliteta lečenja dece možete pomoći i slanjem SMS poruke na broj 1150 ili uplatom na žiro račune Nurdora.

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka Nurdor uz podršku humanih ljudi, donatora i prijatelja brojnim aktivnostima godinama se bori da obezbedi bolje uslove za lečenje i podršku deci oboleloj od raka. 

Broj pacijenata se povećava pa je potrebno proširiti kapacitete smeštaja, zbog čega je Nurdor pokrenuo humanitarnu akciju prikupljanja sredstava. 

Sanja Dimitrijević iz Nurdora za Euronews Srbija kaže da je trenutno aktualan projekat izgradnje roditeljske kuće u Beogradu s obzirom da su trenutni kapaciteti nedovoljni, dok su u Nišu i Novom Sadu kapaciteti zadovoljavajući.

"Svako može da pomogne donacijama uplatom na žiro račun ili putem SMS-a", navodi ona.

Na sajtu Nurdora nalaze se žiro računi na koje svi zainteresovani mogu uplatiti novac, a unapređenje kvaliteta lečenja dece možete pomoći i slanjem SMS poruke na broj 1150. Cena poruke je 100 dinara.

U susret novogodišnjim praznicima organizovana je i prodaja novogodišnjih čestitki i paketića, čime se takođe pomaže ovim malim borcima da dobiju bitku sa opakom bolešću.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija